در دنیای امروز یکی از بزرگترین دغدغههای جامعهی بشری، کسب درآمد خوب برای ساخت یک زندگی و دستیابی به رفاه میباشد. درواقع انسان در گذر زمان، از تأمین نیازهای اولیه فراتر رفته و به دنبال رفع نیازهایی نظیر تمایل به زیبایی، هنر و میل به دیده شدن در جامعه میرود. به همین منظور، مشاغل مختلفی در طول زمان و با تغییر سبک زندگی مردم دنیا به وجود آمدهاند. یکی از این مشاغل شغل فروش لوازم لوکس میباشد؛ اما لوازم لوکس یعنی چه؟ انواع لوازم لوکس چه هستند؟ چگونه میتوان وارد کسب و کار فروش لوازم لوکس شد؟ در این مقاله از مجله اینترنتی کاپریلا میخواهیم پاسخ این سؤالات را باهم پیدا کنیم و آنها را باهم بررسی نماییم. تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
تعریف لوازم لوکس
برخی از لوازم – از نظر کاربرد و قیمت – در دستهای قرار میگیرند که برای اکثر افراد، قابل خرید هستند؛ به گونهای که فشاری از لحاظ مالی بر آنها وارد نمیشود. در نقطهی مقابل، خرید برخی دیگر از کالاها و وسایل، نیازمند قدرت مالی بالاتر از حد متوسط جامعه میباشند. به دسته دوم کالاها و لوازم، «لوازم لوکس» گفته میشود.
شایان ذکر است، لوازم لوکس در حوزهها و زمینههای مختلفی وجود دارند و برای فروش در هر کدام از این حوزهها باید بازار خاصی را هدف قرار دهید. در ادامه انواع لوازم لوکس را معرفی میکنیم و هر کدام از آنها را مورد بررسی قرار میدهیم.
- مجموعه آموزش بازاریابی و تبلیغات: اینجا را کلیک کنید (+).
انواع لوازم لوکس
همانطور که پیش از این اشاره کردیم، لوازم لوکس فقط شامل یک حوزه نمیباشد و در زمینههای مختلفی، شاهد تولید و فروش کالا و لوازم لوکس هستیم. این لوازم لوکس بر اساس نیازِ بازار خاصی که مد نظر است، طراحی و تولید میشوند. طراحان و سازندگان این کالاها با بررسی رفتار خریدار و همچنین سبک زندگی افراد موجود در بازار هدف، اقدام به طراحی و تولید محصولات مینمایند تا با جلب نظر مخاطبان مقدار بیشتری از تولیدات خود را به فروش برسانند.
شایان ذکر است، حوزههای مختلفی برای تولید و کسب و کار فروش لوازم لوکس وجود دارد که برخی از پر طرفدارترین آنها عبارتاند از:
- لوازم تزئینی
- لوازم خانگی
- لوازم کادویی
- لوازم بهداشتی و آرایشی
- لوازم دیجیتال
حال بیایید به بررسی هر کدام از موارد گفته شده بپردازیم.
لوازم تزئینی
لوازم تزئینی، به کالاهایی میگویند که جزو لوازم ضروری و اصلی یک خانه یا زندگی محسوب نمیگردند؛ بلکه بیشتر جنبهی زیبایی یک خانه یا محیط کار را تحت تأثیر قرار میدهند. معمولاً افرادی که دارای قدرت مالی پایینی هستند، کمتر سمت خرید این دسته از کالاها میروند؛ اما با افزایش قدرت خرید شاهد تقاضای بیشتر این دسته از محصولات در بازار هستیم. در این بین، برخی از لوازم تزئینی لوکس دارای قیمتهای بالایی میباشند که خارج از دسترس قشر متوسط جامعه برای خرید هستند و به آنها لوازم تزئینی لوکس میگویند. برخی از لوازم تزئینی لوکس عبارتاند از:
- تابلو
- مجسمه
- گلدان
- شمعدان
- آینه
- کتابخانه
لوازم خانگی
لوازم خانگی جزو وسایل ضروری هر خانهای میباشند؛ اما برخی از این کالاها دارای طراحیهای خاص و به همان میزان قیمتهای گزافی میباشند که تنها افرادی با قدرت مالی بیشتر از حد متوسط میتوانند آنها را تهیه نمایند. اکثر اقشار جامعه لوازم را با طراحیهای سادهتر و قیمتی پایینتر خریداری مینمایند؛ این در حالی است که طرفداران کالاهای لوکس بیشتر به ظاهر شیک و برند اجناس توجه میکنند.
به آن دسته از لوازم خانگی که قیمتی بالاتر از حد متوسط نمونههای موجود در بازار دارند، لوازم خانگی لوکس گفته میشود. برخی از این لوازم خانگی لوکس عبارتاند از:
- یخچالهایی با طراحی خاص
- تلویزیونهای بزرگ یا هوشمند
- مبلمان با طراحی و پارچههای خاص
- لوسترهای سقفی
- آباژور و چراغ مطالعه
- گازهای هوشمند
- سیستم گرمایشی و سرمایشی هوشمند
- ظروف برند و گرانقیمت پذیرایی و سرو انواع غذا
لوازم کادویی
حتماً برایتان پیش آمده که قصد خرید هدیهای را برای کسی داشتهاید و به مغازهها و وبسایتهای مختلفی جهت خرید کادو مراجعه نمودهاید. بدون شک در چنین مواردی با برخی از محصولات بسیار گران قیمت مواجه شدهاید. در واقع گاهی با کاربرد جواهرات در ساخت یا تولید محصولی – تحت نام یک برند معتبر – کالای تولیدی به حدی خاص است که نمونهی مشابه و ارزان از آن در بازار موجود نمیباشد. به این دسته از کالاها «لوازم کادویی لوکس» گفته میشود که برخی از آنها شامل موارد زیر هستند:
- ساعتهای برند
- دستبندهای چرم و طلا
- گردنبندهای طلا
- لوازم جانبی خاص برای تلفنهای همراه
- دستهگلهای گرانقیمت
- گویهای موزیکال
- جعبههای کادویی با طراحی خاص
در ادامه یک مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
لوازم بهداشتی و آرایشی
صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی، یکی از صنایع پر سود و قدرتمند در دنیا میباشد که در آن شاهد تنوع بالای محصولات و کالاهای مختلفی هستیم که توسط برندهای قدیمی و جدید به بازار عرضه میشوند. این امر موجب شده تا برخی از شرکتها و برندها، لوازم بهداشتی و آرایشی تولید نمایند که به کمک تکنولوژی جدیدتری ساخته شدهاند و به همین دلیل قیمت بالاتری دارند. در چنین مواردی قیمت بالای محصولات، عموم جامعه را از خرید آنها عاجز مینماید و به این دسته از محصولات آرایشی و بهداشتی، لوکس گفته میشود. لوازم بهداشتی و آرایشی لوکس عبارتاند از:
- انواع کرمها
- مواد آرایشی
- لوازم آرایشی تخصصی
- مواد و لوازم بهداشتی (به عنوان مثال انواع شامپوها و صابونهای مورد استفاده در حمام)
- مواد و لوازم حوزهی سلامت پوست
در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش فرمولاسیون و تجهیزات آرایشی بهداشتی – کلیک کنید.
- آموزش ساخت صابون های طبیعی و دست ساز – کلیک کنید.
لوازم دیجیتال
در حوزهی دیجیتال نیز ما شاهد تولید و فروش کالاهای لوکسی هستیم که دارای قیمتهای بالا، تعداد محدود و در برخی موارد کاربردهایی خاص میباشند. تکنولوژی روز به روز در حال پیشرفت میباشد و این پیشرفت موجب طراحی و ساخت محصولات جدیدی میگردد و با توسعهی این محصولات لوازم دیجیتال لوکس پدید میآیند. لوازم لوکس دنیای دیجیتال عبارتاند از:
- تلفنهای هوشمند خاص ( در طراحی آنها از طلا یا الماس استفاده شده است)
- گجتهای هوشمند
- رباتهای رومیزی
- رباتهای هوشمند خانگی
- لپتاپ و کامپیوترهایی با سختافزار بسیار قوی
- لپتاپهایی در نسخههای خاص و محدود
- کنسولهای بازی با طراحی خاص
- ساعتهای هوشمند
- اکسسوریهای دیجیتال
راه اندازی فروشگاه لوازم لوکس
برای ورود به حوزهی فروش لوازم لوکس، شما میتوانید به صورت سنتی یک مغازه آماده نمایید و با خرید و چیدمان محصولات مختلف در آن، کسب و کار فروش لوازم لوکس (در هر کدام از حوزههایی که مد نظرتان است) را راهاندازی نمایید. راه دیگری نیز وجود دارد که این روزها کسب و کارهای زیادی از آن استفاده مینمایند و میتوان به کمک آن با سرمایهای کمتر کسب و کار مورد نظر را راهاندازی نمود، این راه استفاده از فروشگاه آنلاین میباشد. فروشگاههای آنلاین به سه روش کلی راهاندازی میشوند که عبارتاند از:
- آنلاینشاپ در شبکههای اجتماعی
- وبسایت فروشگاهی
- دراپ شیپینگ
اجازه بدهید این موارد را بیشتر مورد بررسی قرار دهیم.
- آموزش عکاسی از محصولات برای یک فروشگاه اینترنتی: اینجا را کلیک کنید (+).
آنلاین شاپ در شبکه های اجتماعی
یکی از آسانترین راهها برای فروش آنلاین محصولات، ساخت یک اکانت در شبکههای مجازی و تبدیل آن به آنلاین شاپ میباشد. بعد از ساخت آنلاین شاپِ خود، باید فعالیت مداوم و مستمری در فضای مجازی داشته باشید و از هشتگهای مناسبی استفاده کنید تا کاربران بیشتری محصولات شما را ببینند و اکانت شما را دنبال (فالو) نمایند. هرچه تعداد دنبال کنندگان ( یا همان فالوورهای) شما بیشتر باشد، محصولات و پستهای شما بازدید بیشتری دریافت مینمایند و در نهایت فروش بیشتری خواهید داشت. در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش مدیریت رسانه های اجتماعی – کلیک کنید.
- آموزش بازاریابی در شبکه های اجتماعی – کلیک کنید.
- آموزش مدیریت صفحات کسب و کار در اینستاگرام – کلیک کنید.
- آموزش کسب و کار در اینستاگرام – کلیک کنید.
- مجموعه آموزش دیجیتال مارکتینگ –اینجا را کلیک کنید.
- آموزش اینستاگرام مارکتینگ بر مبنای مدل سوستاک Sostac (+)
- آموزش تبلیغات و بازاریابی کسب و کارها در اینستاگرام (+)
شایان ذکر است، جهت پیشرفت در شبکههای اجتماعی، علاوه بر استفاده از هشتگها راههای دیگری هم مانند همکاری با اینفلوئنسرها، اسپانسر شدن و برگزاری مسابقات و نظرسنجیهای آنلاین نیز کمک بزرگی به پیشرفت آنلاین شاپ شما خواهد کرد.
نکته: اگر با هشتگها آشنایی ندارید شما را به مطالعهی مقاله «هشتگ مارکتینگ چیست؟ راهنمای هشتگ در اینستاگرام به زبان ساده» دعوت میکنیم.
وب سایت فروشگاهی
راه دومی که برای ورود به حوزهی فروش آنلاین، در اختیار شما قرار دارد، ساخت یک وبسایت فروشگاهی میباشد. وبسایتها امکانات و ابزار بیشتری برای دیجیتال مارکتینگ و فعالیت در دنیای مجازی در اختیار شما قرار میدهند که بسیاری از این ابزارها در شبکههای اجتماعی در اختیار شما نیست یا به صورت محدودی در اختیارتان قرار دارد. به منظور استفاده از تمام پتانسیل ابزارهای دیجیتال مارکتینگ، توصیه میکنیم که حتماً یک وبسایت فروشگاهی برای خود تهیه نمایید. در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش HTML برای طراحی وب – مقدماتی (+)
- آموزش CSS برای طراحی وب – مقدماتی (+)
- آموزش پروژه محور HTML و CSS (+)
- مجموعه آموزش JavaScript (+)
- مجموعه آموزش PHP مقدماتی تا پیشرفته (+)
- مجموعه آموزش برنامه نویسی NET (+)
- مجموعه آموزش برنامه نویسی Python (+)
- مجموعه آموزش برنامه نویسی #C (+)
شایان ذکر است، کسب و کارها و افراد متعددی وجود دارند که میتوانید کارهای ساخت و آمادهسازی وب سایت خود را به آنها بسپارید تا در زمان راهاندازی صرفهجویی نمایید. در صورتی که بودجهی کافی برای ساخت وبسایت ندارید، به کمک ابزارهایی مانند «وردپرس» و آموزش آن میتوانید وبسایت فروشگاهی خود را طراحی و آماده کنید. در ادامه با قرار دادن محصولات در وبسایت به کمک تبلیغات آنلاین کاربران را خود جذب نمایید و بازدید بالاتری را رقم بزنید که در نهایت این امر موجب افزایش فروش و درآمد شما خواهد شد.
- مجموعه آموزش وردپرس – مقدماتی تا پیشرفته – کلیک کنید.
- آموزش انتشار محتوا بر روی سایت وردپرس (رایگان) – کلیک کنید.
دراپ شیپینگ
سومین راه حضور در فضای مجازی و فروش محصولات به صورت آنلاین، استفاده از روش «دراپ شیپینگ» میباشد. در این روش هم میتوانید خودتان صاحب دراپ شیپینگ باشید و هم این امکان را دارید که با صاحبان کسب و کار دراپ شیپینگ – به عنوان تأمین کننده – همکاری داشته باشید. اگر بخواهیم تعریف سادهای از دراپ شیپینگ به شما ارائه دهیم، باید بگوییم نوعی کسب و کار است که بر پایهی واسطهگری فعالیت مینماید. در واقع کسی که کسب و کار و وبسایت دراپ شیپینگ راهاندازی میکند به عنوان یک واسطه محصولات مختلف تولید کنندگان (یا همان تأمین کنندگان) را در وبسایت خود به مشتریان معرفی مینماید و پس از ثبت سفارش مشتری آن را به تأمین کننده ارجاع میدهد و کارهای تأمین کالا و ارسال به مشتری بر عهدهی تأمین کننده یا همان تولیدکنندهی اصلی میباشد.
همانطور که گفتیم، شما میتوانید هم به عنوان یک تأمینکننده با وبسایتهای دراپ شیپینگ همکاری داشته باشید و هم میتوانید کسب و کار دراپ شیپینگ خود را در حوزهی فروش لوازم لوکس راهاندازی نمایید. اگر به مدل کسب و کار دراپ شیپینگ علاقهمند شدهاید توصیه میکنیم مقاله «دراپ شیپینگ چیست؟ – مزایا و معایب dropshipping + راهنمای قرارداد با تأمین کنندگان کالا» را مطالعه فرمایید.
- آموزش تبلیغات موثر در اینترنت: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مدیریت تبلیغات و برند: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مدیریت فروش حرفهای: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیکهای فروش در بازاریابی – بخش یکم: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیک های فروش در بازاریابی – بخش دوم: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مهارتهای پیشرفته فروش در بازاریابی (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
لیست مقالات مشابه یا تکمیلی در حوزه معرفی مشاغل و چگونگی موفق شدن در آنها
- وبمستر چیست و کیست؟ + وظایف، مهارت ها و مزایای Webmaster شدن
- دستیار مجازی یعنی چه؟ + وظایف، مهارت ها و مزایای شغل دستیار مجازی
- دراپ شیپینگ چیست؟ – مزایا و معایب dropshipping + راهنمای قرارداد با تأمین کنندگان کالا
- شغل پشتیبانی سایت چیست؟ + لیست وظایف یک پشتیبان سایت + مهارت ها
- شغل گویندگی مجازی چیست؟ + لیست مهارت ها و بهترین حوزه ها برای کسب درآمد از گویندگی مجازی
- معرفی شغل طراحی گرافیک – بررسی 9 حوزه کاری Graphic Designing
- ادمین شبکه های اجتماعی کیست؟ – وظایف و مهارت های مدیر شبکه های اجتماعی
- شغل developer چیست؟ – دولوپر کیست؟ و چه وظایف و مهارت هایی دارد؟
- معرفی شغل نویسندگی + لیست مهارت ها و 14 بهترین فرصت های شغلی برای نویسندگان
- معرفی کسب و کار تهیه غذای خانگی + مراحل راه اندازی
- معرفی شغل ساخت محصولات رزینی در خانه + آموزش کامل
- شغل مدرپ medrep چیست؟ + لیست وظایف و مهارت های بازاریان دارو و تجهیزات پزشکی
- شغل تحلیلگر بورس – لیست وظایف و مهارت های تحلیل گر بورس اوراق بهادار
- شغل کارگزار بورس – بررسی جامع لیست وظایف و مهارت های یک کارگزار بورس
- شغل مترجمی – چگونه مترجم شویم؟ و از مترجمی پول درآوریم؟
- شغل مشاوره روانشناسی – مهارت ها و ویژگی های یک مشاور روانشناس حرفه ای
- شغل عطاری – مهارت های لازم برای راه اندازی کسب و کار عطاری
- شغل کارشناس سئو – لیست مهارت های لازم برای شغل کارشناس SEO
- شغل طراحی دکوراسیون داخلی – 10 مهارت ضروری برای یک طراح دکوراسیون داخلی
- آموزش فروشندگی کالای خواب – مهارت های لازم برای شغل فروشندگی کالای خواب
- راه اندازی شغل پارچه فروشی – مراحل ایجاد مغازه بزازی + معرفی انواع پارچه
- شغل طراحی لباس + مهارت های لازم، روش های کسب درآمد و پیشرفت در این شغل
- شغل طراحی کفش + لیست مهارت ها و مراحل تبدیل شدن به یک طراح کفش
- شغل چرم دوزی + معرفی ابزارها، مهارت ها و راه های کسب درآمد از چرم سازی
- شغل طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری + معرفی UI/UX و مهارت های لازم برای این حوزه
- شغل قنادی – لیست مهارت های قنادی و روش های کسب درآمد از آن
- شغل کفاشی – لیست وظایف و مهارت های مورد نیاز یک کفاش
- شغل جوراب بافی – راهنمای 0 تا 100 راه اندازی کارگاه جوراب بافی
- شغل رستوران داری – لیست وظایف و مهارت هایی برای داشتن یک رستوران با فروش بالا
- شغل کافه داری – لیست وظایف و مهارت هایی برای داشتن یک کافه با فروش بالا
لیست مقالات مشابه یا تکمیلی در حوزه کسب درآمد با معرفی کسب و کارهای مختلف
- چگونه شغل مورد علاقه و مناسب خود را پیدا کنیم؟ – ۶ گام ساده در انتخاب یک شغل ایده آل
- بوم کسب و کار چیست؟ + راهنمای جامع اجزای مختلف بوم مدل کسب و کار
- لیست شغل های پردرآمد در ایران – معرفی ۳5+ شغل پر درامد و چگونگی موفق شدن در آن ها
- کسب و کارهای موفق در ایران: لیست ۲۵+ استارت آپ جدید و پولساز در ایران
- ۱۵ روش ثروتمند شدن در ایران – چگونه پولدار شویم؟ + 20 رازی که فراموش کرده اید!
- کارآفرینان موفق ایران را بهتر بشناسید – بیوگرافی و داستان موفقیت آنها
- ایده های پولساز در ایران – معرفی 40 انواع ایده های پول ساز آنلاین و آفلاین
- ایده های کارآفرینی با سرمایه کم + چگونه با سرمایه کم کارآفرین شویم؟
- آموزش راه اندازی کسب و کار خانگی – راهنمای جامع به زبان ساده
- کار در خانه – معرفی ۳۵+ انواع شغل در منزل با درآمد بالا
- کارهای خدماتی چیست؟ – معرفی بهترین کسب و کارهای خدماتی در ایران
- ایده های کارآفرینی با سرمایه کم + چگونه با سرمایه کم کارآفرین شویم؟
- تحلیل pestel چیست؟ – راهنمای جامع تحلیل پستل در کسب و کارهای مختلف
- انواع مدلهای کسب و کار – معرفی 50 الگوی کسب و کار موفق + ذکر مثال
- کسب و کارهای نوین – لیست ۲۳ بیزینس مدرن در ایران امروز
- کسب و کار دیجیتال چیست؟ چگونه بیزینس آنلاین خود را راه اندازی کنیم و توسعه دهیم؟
- مراحل ایجاد کسب و کار – چک لیستی برای کارآفرینی (۱۱ آیتم)
- کارافرینی در روستا – لیست ۲۵ طرح زودبازده اشتغالزایی روستایی
- انواع کارآفرینی – لیست ۱۵ نوع کارآفرینی بر اساس زمینه کسب و کار و نحوه مدیریت آن
- لیست 21 انواع کسب و کارهای کوچک و متوسط + اصول راه اندازی آنها
- کسب و کارهای کوچک زود بازده – لیست 30 بیزینس کوچک و پرسود در ایران
- فرصت های شغلی دورکاری – لیست 24 شغل رایج دورکاری در ایران و جهان
- لیست بهترین مشاغل فریلنسری در دنیا – ۲۰ مورد
- کارهای خدماتی پرسود – لیست 35 شغل خدماتی با سود بالا
- ۳۵ ایده کارآفرینی در حیاط منزل + اقدامات و نیازمندیها
- تبلیغات مناسب برای کسب و کار جدید – بهترین روش های مارکتینگ برای بیزینس های نوپا
- چه بیزینسی راه بندازم؟ – معرفی ۳۰ بهترین ایده های بیزینسی آنلاین و آفلاین
- زمین دارم چیکار کنم؟ – ۴۵ ایده کسب درامد از زمین خالی
- روش های خلق ایده در کارآفرینی – ۱۷ بهترین تکنیک های خلق ایده های کارآفرینی
- چگونه یک کسب و کار کوچک راه اندازی کنیم؟ – ۷ مرحله برای ایجاد یک بیزینس نوپا از صفر
- بهترین شغل ها برای جوانان – لیست ۲۰ برترین فرصت های شغلی جوانان در ایران
- شغل خوب برای خانمها + لیست ۲۱ بهترین شغل ها برای زنان و بانوان در ایران
- شتاب دهنده کسب و کار چیست؟ + ۱۰ بهترین شتابدهنده استارتاپ ایرانی
- مشاوره اقتصادی کسب و کار یعنی چه؟ – ۸ حوزه کاری مشاوره اقتصادی کسب و کار
- کسب و کار تولیدی با سرمایه کم – لیست ۲۴ شغل تولیدی کوچک
سخن پایانی در رابطه با کسب و کار فروش لوازم لوکس
در مقالهای که با هم خواندیم یاد گرفتیم که لوازم لوکس یعنی چه و چه حوزههایی جهت فروش لوازم لوکس وجود دارد. شما میتوانید بر اساس علاقه، دانش و بودجهای که دارید، در هر کدام از آنها فعالیت نمایید. همچنین راههای راهاندازی کسب و کار فروش لوازم لوکس را با هم مرور و بررسی کردیم.
امیدواریم که این مقاله توانسته باشد اطلاعات مناسبی در خصوص آموزش فروش انواع لوازم لوکس خدمت شما عزیزان ارائه نموده باشد. اگر شما مخاطب گرامی، نظر و دیدگاهی در خصوص «شغل فروش لوازم لوکس» دارید و یا نکتهی خاصی را میدانید که در این مقاله به آن اشاره نشده است، خواهشمند است دیدگاههای ارزشمند خود را از طریق بخش کامنت در انتهای این نوشتار به اشتراک بگذارید. همچنین در صورت صلاحدید میتوانید، لینک این نوشتار را از طریق کانالها و گروههایی که در شبکههای اجتماعی عضو هستید بهدست دوستان و آشنایان برسانید تا آنها نیز اگر درصدد این هستند که محصولات و کالاهای لوکس خود را از طریق اینترنت یا در مغازه بفروشند، بتوانند از طریق اطلاعاتی که در این مقاله ذکر شده است، به هدف خود دست یابند. علاوه بر آن، میتوانید ما را در اینستاگرام و تلگرام فالو کنید تا در زمینه جدیدترین روشها، ترفندها و اخبار دیجیتال مارکتینگ و تکنولوژی بهروز بمانید.