حوزههای کاری زیادی وجود دارند که میتوانید از طریق آنها به کسب درآمد بپردازید. یکی از این حوزهها فروشندگی میباشد و یکی از شاخههای آن، شغل فروشندگی کالای خواب است. اگر میخواهید در این زمینه مشغول به کار شوید و نیاز به کسب اطلاعات دارید، نگران نباشید. در این مقاله از مجله اینترنتی کاپریلا ، قصد داریم به منظور آموزش فروشندگی کالای خواب، مهارتها و اطلاعات لازم جهت کسب موفقیت در این شغل را مورد بررسی قرار دهیم؛ پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
تعریف فروشندگی کالای خواب
در حوزههای کاری مختلف، شاهد سِمتِ شغلی «فروشنده» هستیم و تقریباً میتوان گفت که این شغل در همهی بازارها اصول یکسانی دارد. در حوزهی کالای خواب نیز، شغلی به نام فروشندگی کالای خواب داریم که ممکن است وظایفش توسط صاحب یک فروشگاه یا از طریق استخدام پرسنل انجام گردد.
شایان ذکر است، همانطور که از عنوان این شغل پیداست، شما باید تمامی وسایل مرتبط با خواب و اتاق خواب را به مشتریان و بازار هدف خود عرضه نمایید. در این راستا، در ادامه مقاله به معرفی انواع محصولات و مهارتهای لازم به منظور آموزش هر چه بهتر فروشندگی کالای خواب خواهیم پرداخت.
- مجموعه آموزش بازاریابی و تبلیغات: اینجا را کلیک کنید (+).
انواع کالای خواب
وقتی سخن از کالای خواب به میان میآید، اکثر افراد در وهلهی اول «تخت» و «تشک» را به خاطر میآورند؛ اما این کالاها و محصولات، فقط بخش کوچکی از انواع کالای خواب میباشند. اگر بخواهید به صورت تخصصی به فروشندگی کالای خواب روی بیاورید، باید انواع کالای خواب موجود در بازار را بشناسید. به همین منظور در این قسمت قصد داریم انواع کالای خواب را باهم بررسی نماییم که عبارتاند از:
- تخت
- تشک
- بالش
- پتو و لحاف
- رو تختی
در ادامه محصولات گفته شده را باهم بررسی میکنیم.
تخت
تخت جزو اولین کالاهایی است که با شنیدن عنوان کالای خواب در ذهن مردم نقش میبندد. انواع مختلفی از تخت وجود دارد که مخاطبان بازار، علاوه بر فروشگاههای کالای خواب، آنها را از مبل فروشیها و تولیدیهای مبل و تخت نیز خریداری مینمایند. تختهایی که در فروشگاههای کالای خواب به فروش میرسند از لحاظ ابعادی کاملاً متناسب با تشکهایی هستند که در فروشگاه وجود دارند. همچنین با پیشرفت تکنولوژی ما شاهد تختهایی هستیم که با علم و دانش مربوطه برای تجربهی خوابی با کیفیتِ بالاتر، طراحی و ساخته شدهاند و این حد از کیفیت در اجناس را فقط میتوانید در فروشگاههای کالای خواب که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت دارند، پیدا نمایید.
اگر قصد دارید به عنوان یک فروشنده موفق فعالیت کنید، باید بتوانید ضرورت خرید از فروشگاهتان را به مشتریان ثابت کنید. در این راستا، شناخت انواع تختها و ویژگیهای مختلف طراحی و ساخت آنها، برای فعالیت به عنوان فروشندهی کالای خواب لازم میباشد. توجه کنید که این محصول در کشور ما بیشتر در تولیدیهای تخت و مبل فروشیها فروخته میشود؛ لذا ممکن است فروش این محصول در فروشگاههای کالای خواب کمی برای عموم مردم غریب باشد.
تشک
یکی از مهمترین و پرفروشترین محصولاتی که در فروشگاههای کالای خواب پیدا میشود، «تشک خواب» میباشد. شرکتها و برندهای مختلفی وجود دارند که با سابقه بسیار زیاد در زمینهی تولید انواع تشک خواب فعالیت میکنند و هر ساله برندهای تازهای نیز وارد این صنعت میشوند. شناخت انواع محصولات موجود در بازار برای فروشنده کالای خواب ضروری است.
در این راستا، بهتر است بدانید که تشکها از لحاظ ابعادی، فناوری ساخت، جنس مواد استفاده شده برای ساخت و طبی یا معمولی بودن انواع مختلفی دارند. برخی از آنها یک نفرِ و برخی دو نفرِ هستند، از طرفی برخی از مدلهای گران قیمت، طوری تهیه شدهاند که هوای درون تشک دائما در حال تبادل باشد تا افراد از بیماریهای پوستی و انواع قارچها در امان بمانند. علاوه بر موارد گفته شده، درون تشکها نیز دارای طراحیهای مختلفی است و برخی از آنها متناسب با آناتومی بدن انسانها طراحی و ساخته شدهاند که آنها را به طور عامیانه به اسم «تشکهای طبی» میشناسیم.
بالش
همانند تشک، ما شاهد انواع مختلفی از بالش در بازار هستیم که آنها را میتوان بر اساس «جنس پارچه خارجی»، «جنس پارچه داخلی»، «نوع موادی که درون بالش استفاده شده» و موارد دیگر از هم جدا نمود. بالشها همچنین طراحیهای متفاوتی دارند. اگر یکبار به فروشگاه کالای خواب رفته باشید، حتماً بالشهایی را مشاهده نمودهاید که با شکل و طراحی سنتی بالشهای معمولی بسیار تفاوت دارند. این نوع از محصولات برای افرادی که دارای بیماریهای ستون مهره و گردن میباشند طراحی و ساخته شدهاند.
شایان ذکر است، فروش انواع خاص و طبی بالش در ایران علاوه بر فروشگاههای کالای خواب، در مراکز فروش تجهیزات پزشکی نیز رایج است.
پتو و لحاف
پتو و لحاف نیز جزو انواع کالای خواب محسوب میشوند و همانند موارد قبلی دارای مدلهای مختلفی هستند که میتوان آنها را بر اساس ابعاد، طرح، جنس پارچه، جنس مواد به کار رفته درون آنها و… طبقهبندی کرد. پتو و لحاف از محصولاتی هستند که بر خلاف تشک، با بدن انسان ارتباط نزدیکتری دارند؛ بنابراین جنس آنها باید به گونهای باشد که هم به راحتی قابل شستشو باشند و هم آلرژی و عوارض پوستی برای افرادی که از آنها استفاده مینمایند به وجود نیاورد. به همین منظور ما انواع مختلفی از پتو و لحافهای ضد حساسیت را در بازار مشاهده میکنیم که در طرحها، رنگها و ابعاد مختلفی به فروش میرسند.
رو تختی
همانطور که در موارد قبلی مشاهده کردیم، انواع مختلفی از هر کدام از کالاهای خواب وجود دارد و رو تختی هم از همین قاعده پیروی میکند و در بازار کالای خواب انواع رو تختی تولید شده است که برخی از آنها دارای ویژگیهایی مانند ضد حساسیت بودن، ضد آب بودن (برای کودکان، سالمندان یا بیمارانی که کنترل ادرار ندارند) و… که شرکتهای مختلفی در طرحها، ابعاد و جنسهای گوناگونی آنها را طراحی و تولید کردهاند.
مهارت های لازم برای فروشندگی کالای خواب
فروشنده کالای خواب همانند فروشندههای سایر حوزهها نیازمند مهارتهای لازم به منظور عرضه کالا میباشد. این مهارتها در اصول یکسان هستند؛ اما با توجه به نوع محصولات و مخاطبان هدف، تفاوتهای جزئی در برخی از قسمتها دارند. در این بخش از مقاله قصد داریم تا مهارتهای لازم برای فروشندگی کالای خواب را باهم بررسی کنیم. مهارتهای لازم برای فروشندگی کالای خواب عبارتاند از:
- فن بیان
- شناخت انواع محصولات
- برقراری ارتباط با مشتری
- فعالیت در شبکههای اجتماعی
- توانایی ارائه محصولات
- مشاوره به مشتری
- گوش دادن فعال
- انعطاف پذیری
حال بیایید هر کدام از موارد گفته شده را بررسی نماییم.
فن بیان
یکی از مهمترین مهارتهای لازم برای فروشندگی کالای خواب – و هر نوع فروشندگی دیگری – مهارت فن بیان میباشد. در این مهارت که در زندگی شخصی هم بسیار سودمند است؛ شما یاد میگیرید که چگونه یک مکالمه را پیش ببرید و آن را به سمتی که خودتان میخواهید هدایت کنید. فن بیان در فروشندگی به شما کمک میکند تا در وهلهی اول خواستهی مشتری را به درستی درک نمایید و پس از آن به شما در رفع نیاز و مشکل مشتری کمک شایانی مینماید؛ به عنوان مثال یک مشتری ناراضی وارد به شما مراجعه مینماید و شما به کمک این مهارت میتواند در نهایت رضایت وی را به طور کامل جلب نمایید.
شایان ذکر است، مهارت فن بیان صرفاً چگونه صحبت کردن نیست بلکه چگونه گوش دادن و حتی زبان بدن را هم شامل میشود. برای آشنایی بیشتر با این مهارت به شما توصیه میکنیم که حتماً مقالهی «فن بیان با مشتری – آموزش تکنیک های فن بیان برای افزایش فروش» را مطالعه بفرمایید.
شناخت انواع محصولات
مهارت یا دانش دیگری که برای شغل فروشندگی کالای خواب، به آن نیاز پیدا میکنید، «شناخت کامل انواع محصولات» میباشد. وقتی میگوییم شناخت کامل، یعنی شما باید مشخصات هر کدام از محصولات که شامل «قیمت»، «شرکت تولید کننده»، «مواد اولیهی مورد استفاده»، «طول عمر مفید»، «ویژگیهای طراحی» و… هستند را کامل و دقیق بلد باشید تا هم بتوانید مشتریان را بهتر راهنمایی کنید و هم محصولات را به درستی باهم مقایسه نمایید.
شایان ذکر است، شما باید علاوه بر اجناسی که در فروشگاه دارید، محصولات رقبا را نیز به خوبی بشناسید. این موضوع به شما کمک میکند، قادر باشید، مقایسهی درستی بین محصولات خودتان و فروشندگان رقیب انجام دهید و مشتری را قانع کنید که محصولات شما جهت خرید و استفاده بهتر هستند.
برقراری ارتباط با مشتری
هنرِ برقراری ارتباط با مشتری، یکی دیگر از مهارتهای لازم برای فروشندگی میباشد. این مهارت – در کنار فن بیان – شما را قادر میسازد تا اعتماد مشتریان را جلب نمایید و آنها را از یک مشتری بالقوه به مشتری وفادار تبدیل نمایید. برقراری ارتباط با مشتری شامل برخورد مناسب، توجه به خواستههای مشتری، صبر و گذاشتن وقت کافی برای مشتری و… میباشد. کسب این توانایی با مطالعهی کتابهای مختلف در این زمینه و همچنین با کسب تجربه در عمل و ارتباط با مشتریان به دست میآید.
فعالیت در شبکههای اجتماعی
امروزه تمامی برندهای بزرگ و فروشگاههای موفق، از شبکههای اجتماعی برای تبلیغات، معرفی و فروش محصولات خود استفاده میکنند. شما نیز جهت کسب موفقیت در حوزه فروشندگی کالای خواب (چه به عنوان فروشنده ساده و چه به عنوان صاحب کسب و کار) باید در شبکههای اجتماعی فعالیت مستمر و مداومی داشته باشید. در این راستا، اولین قدم برای شروع فعالیت در شبکههای اجتماعی، ساخت یک اکانت برای فروشگاه در شبکههای مجازی مانند اینستاگرام میباشد. در قدم بعدی باید به تولید محتوای مناسب و نشر آن در اکانت خود بپردازید. سعی کنید محتوایی که تولید میکنید علاوه بر معرفی محصولات مختلف، مزایای خرید از شما را به اطلاع مخاطبان برساند.
شایان ذکر است، تکنیکهای مختلفی برای جذب فالوور (دنبال کننده) در شبکههای اجتماعی وجود دارد که برخی از آنها عبارتاند از:
- برگزاری مسابقه
- ارائهی تخفیف به فالوورها
- تبلیغات در اکانت های پربازدید
- و…
به کمک این قبیل روشها شما میتوانید علاوه بر جذب دنبال کنندههای بیشتر به اکانت خود، احتمال فروش محصولات فروشگاه و در نهایت درآمدتان را نیز افزایش دهید. در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش مدیریت رسانه های اجتماعی – کلیک کنید.
- آموزش بازاریابی در شبکه های اجتماعی – کلیک کنید.
- آموزش مدیریت صفحات کسب و کار در اینستاگرام – کلیک کنید.
- آموزش کسب و کار در اینستاگرام – کلیک کنید.
- مجموعه آموزش دیجیتال مارکتینگ –اینجا را کلیک کنید.
- آموزش اینستاگرام مارکتینگ بر مبنای مدل سوستاک Sostac (+)
- آموزش تبلیغات و بازاریابی کسب و کارها در اینستاگرام (+)
توانایی ارائه محصولات
اگر شما دانش و شناخت کافی در رابطه با محصولات داشته باشید؛ اما نتوانید محصولات را به خوبی برای مشتری ارائه نمایید، دچار مشکل خواهید شد. به همین منظور «توانایی ارائه محصولات» یکی دیگر از مهارتهایی است که برای فروشندگی کالای خواب به آن نیاز دارید.
این مهارت در شغل فروشندگی حوزههای دیگر هم کاربرد دارد و مهم است؛ اما در این شغل از اهمیت بیشتری برخوردار میباشد. میتوان گفت پنجرهی زمانی شما به عنوان فروشنده کالای خواب – برای فروش محصولات به مشتری – مدت زمان بیشتری باز است. درواقع شما زمان بیشتری برای متقاعد کردن مشتری جهت خرید محصولات در اختیار دارید؛ در حالی که در حوزههای دیگرِ فروش زمان بسیار کمتری برای ارائه محصولات به مشتری در اختیارتان گذاشته میشود.
مشاوره به مشتری
یکی از مهمترین وظایف فروشنده، ارائهی مشاوره به مشتری میباشد. قطعاً در شغل فروشندگی کالای خواب با مشتریانی برخورد خواهید داشت که بدون هیچ دانشی از کالای خواب و یا حتی با دانش قبلی که دارند به شما مراجعه کرده و قصد دارند تا از محصولاتتان دیدن کنند. در این شرایط شما در ابتدا به کمک مهارتهایی همچون برقراری ارتباط با مشتری و فن بیان، باید نیاز مشتری را شناسایی نمایید؛ سپس با ارائهی یک مشاورهی درست کالایی که برای وی مناسب است به او ارائه کنید.
شایان ذکر است، چه از نظر اخلاق حرفهای و چه از جهت ایجاد مشتریان ثابت و دائمی، شما باید سعی کنید مشاورهی درستی به خریدار بدهید و صرفاً به فکر سود و افزایش فروش نباشید.
گوش دادن فعال
این مهارت همانند یک چرخدنده در کنار مهارتهای دیگر مانند: «فن بیان»، «برقراری ارتباط با مشتری» و «ارائه مشاوره به مشتری» کار میکند. برخورداری از «مهارت گوش دادن فعال» به شما کمک میکند تا با شنیدن و توجه دقیق به صحبتهای مشتری وی را در مکالمه همراهی نمایید. با این شیوه برخورد، علاوه بر ایجاد احساس اعتماد، قادر خواهید بود خواستههای مشتری را به درستی متوجه شوید.
ذکر این نکته ضروری است که فروش در تجارت به معنی رفع نیاز مشتری میباشد. هر مشتری که به دنبال کالایی است در واقع آن کالا را برای رفع نیازی که در او شکل گرفته است خریداری مینماید؛ به همین منظور، مهارت گوش دادن فعال به شما کمک میکند تا نیازی که مشتری دارد را کامل و دقیق شناسایی کنید تا قادر باشید آن را به درستی رفع نمایید.
انعطاف پذیری
مهارت انعطافپذیری یعنی اینکه در صورت تغییر ناگهانی شرایط، بتوانید در کمترین زمان – به بهترین شکل – شرایط را طوری کنترل نمایید که متوجه ضرر نشوید و در نهایت به هدف خود برسید. این مهارت در برخی از افراد به صورت ذاتی وجود دارد و میتوانند با تغییر شرایط، سریع خودشان را وفق بدهند؛ اما دستهی دیگری که این مهارت را در خودشان ندارند، باید آن را کسب نمایند و پرورش دهند. در شغل فروشندگی ممکن است نظر مشتری، بنا به دلایلی ناگهانی تغییر کند و از خرید منصرف شود تا محصولی دیگر را انتخاب نماید. در چنین حالتی شما به کمک مهارت انعطاف پذیری، باید قادر باشید تا نظر مثبت مشتری برای خرید کالا را دوباره جذب نمایید.
- آموزش تبلیغات موثر در اینترنت: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مدیریت تبلیغات و برند: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مدیریت فروش حرفهای: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیکهای فروش در بازاریابی – بخش یکم: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیک های فروش در بازاریابی – بخش دوم: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مهارتهای پیشرفته فروش در بازاریابی (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
لیست مقالات مشابه یا تکمیلی در حوزه معرفی مشاغل و چگونگی موفق شدن در آنها
- وبمستر چیست و کیست؟ + وظایف، مهارت ها و مزایای Webmaster شدن
- دستیار مجازی یعنی چه؟ + وظایف، مهارت ها و مزایای شغل دستیار مجازی
- دراپ شیپینگ چیست؟ – مزایا و معایب dropshipping + راهنمای قرارداد با تأمین کنندگان کالا
- شغل پشتیبانی سایت چیست؟ + لیست وظایف یک پشتیبان سایت + مهارت ها
- شغل گویندگی مجازی چیست؟ + لیست مهارت ها و بهترین حوزه ها برای کسب درآمد از گویندگی مجازی
- معرفی شغل طراحی گرافیک – بررسی 9 حوزه کاری Graphic Designing
- ادمین شبکه های اجتماعی کیست؟ – وظایف و مهارت های مدیر شبکه های اجتماعی
- شغل developer چیست؟ – دولوپر کیست؟ و چه وظایف و مهارت هایی دارد؟
- معرفی شغل نویسندگی + لیست مهارت ها و 14 بهترین فرصت های شغلی برای نویسندگان
- معرفی کسب و کار تهیه غذای خانگی + مراحل راه اندازی
- معرفی شغل ساخت محصولات رزینی در خانه + آموزش کامل
- شغل مدرپ medrep چیست؟ + لیست وظایف و مهارت های بازاریان دارو و تجهیزات پزشکی
- شغل تحلیلگر بورس – لیست وظایف و مهارت های تحلیل گر بورس اوراق بهادار
- شغل کارگزار بورس – بررسی جامع لیست وظایف و مهارت های یک کارگزار بورس
- شغل مترجمی – چگونه مترجم شویم؟ و از مترجمی پول درآوریم؟
- شغل مشاوره روانشناسی – مهارت ها و ویژگی های یک مشاور روانشناس حرفه ای
- شغل فروش لوازم لوکس – آموزش راه اندازی یک مغازه لوکس فروشی + معرفی حوزه ها
- شغل عطاری – مهارت های لازم برای راه اندازی کسب و کار عطاری
- شغل کارشناس سئو – لیست مهارت های لازم برای شغل کارشناس SEO
- شغل طراحی دکوراسیون داخلی – 10 مهارت ضروری برای یک طراح دکوراسیون داخلی
- راه اندازی شغل پارچه فروشی – مراحل ایجاد مغازه بزازی + معرفی انواع پارچه
- شغل طراحی لباس + مهارت های لازم، روش های کسب درآمد و پیشرفت در این شغل
- شغل طراحی کفش + لیست مهارت ها و مراحل تبدیل شدن به یک طراح کفش
- شغل چرم دوزی + معرفی ابزارها، مهارت ها و راه های کسب درآمد از چرم سازی
- شغل طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری + معرفی UI/UX و مهارت های لازم برای این حوزه
- شغل قنادی – لیست مهارت های قنادی و روش های کسب درآمد از آن
- شغل کفاشی – لیست وظایف و مهارت های مورد نیاز یک کفاش
- شغل جوراب بافی – راهنمای 0 تا 100 راه اندازی کارگاه جوراب بافی
- شغل رستوران داری – لیست وظایف و مهارت هایی برای داشتن یک رستوران با فروش بالا
- شغل کافه داری – لیست وظایف و مهارت هایی برای داشتن یک کافه با فروش بالا
لیست مقالات مشابه یا تکمیلی در حوزه کسب درآمد با معرفی کسب و کارهای مختلف
- چگونه شغل مورد علاقه و مناسب خود را پیدا کنیم؟ – ۶ گام ساده در انتخاب یک شغل ایده آل
- بوم کسب و کار چیست؟ + راهنمای جامع اجزای مختلف بوم مدل کسب و کار
- لیست شغل های پردرآمد در ایران – معرفی ۳5+ شغل پر درامد و چگونگی موفق شدن در آن ها
- کسب و کارهای موفق در ایران: لیست ۲۵+ استارت آپ جدید و پولساز در ایران
- ۱۵ روش ثروتمند شدن در ایران – چگونه پولدار شویم؟ + 20 رازی که فراموش کرده اید!
- کارآفرینان موفق ایران را بهتر بشناسید – بیوگرافی و داستان موفقیت آنها
- ایده های پولساز در ایران – معرفی 40 انواع ایده های پول ساز آنلاین و آفلاین
- ایده های کارآفرینی با سرمایه کم + چگونه با سرمایه کم کارآفرین شویم؟
- آموزش راه اندازی کسب و کار خانگی – راهنمای جامع به زبان ساده
- کار در خانه – معرفی ۳۵+ انواع شغل در منزل با درآمد بالا
- کارهای خدماتی چیست؟ – معرفی بهترین کسب و کارهای خدماتی در ایران
- ایده های کارآفرینی با سرمایه کم + چگونه با سرمایه کم کارآفرین شویم؟
- تحلیل pestel چیست؟ – راهنمای جامع تحلیل پستل در کسب و کارهای مختلف
- انواع مدلهای کسب و کار – معرفی 50 الگوی کسب و کار موفق + ذکر مثال
- کسب و کارهای نوین – لیست ۲۳ بیزینس مدرن در ایران امروز
- کسب و کار دیجیتال چیست؟ چگونه بیزینس آنلاین خود را راه اندازی کنیم و توسعه دهیم؟
- مراحل ایجاد کسب و کار – چک لیستی برای کارآفرینی (۱۱ آیتم)
- کارافرینی در روستا – لیست ۲۵ طرح زودبازده اشتغالزایی روستایی
- انواع کارآفرینی – لیست ۱۵ نوع کارآفرینی بر اساس زمینه کسب و کار و نحوه مدیریت آن
- لیست 21 انواع کسب و کارهای کوچک و متوسط + اصول راه اندازی آنها
- کسب و کارهای کوچک زود بازده – لیست 30 بیزینس کوچک و پرسود در ایران
- فرصت های شغلی دورکاری – لیست 24 شغل رایج دورکاری در ایران و جهان
- لیست بهترین مشاغل فریلنسری در دنیا – ۲۰ مورد
- کارهای خدماتی پرسود – لیست 35 شغل خدماتی با سود بالا
- ۳۵ ایده کارآفرینی در حیاط منزل + اقدامات و نیازمندیها
- تبلیغات مناسب برای کسب و کار جدید – بهترین روش های مارکتینگ برای بیزینس های نوپا
- چه بیزینسی راه بندازم؟ – معرفی ۳۰ بهترین ایده های بیزینسی آنلاین و آفلاین
- زمین دارم چیکار کنم؟ – ۴۵ ایده کسب درامد از زمین خالی
- روش های خلق ایده در کارآفرینی – ۱۷ بهترین تکنیک های خلق ایده های کارآفرینی
- چگونه یک کسب و کار کوچک راه اندازی کنیم؟ – ۷ مرحله برای ایجاد یک بیزینس نوپا از صفر
- بهترین شغل ها برای جوانان – لیست ۲۰ برترین فرصت های شغلی جوانان در ایران
- شغل خوب برای خانمها + لیست ۲۱ بهترین شغل ها برای زنان و بانوان در ایران
- شتاب دهنده کسب و کار چیست؟ + ۱۰ بهترین شتابدهنده استارتاپ ایرانی
- مشاوره اقتصادی کسب و کار یعنی چه؟ – ۸ حوزه کاری مشاوره اقتصادی کسب و کار
- کسب و کار تولیدی با سرمایه کم – لیست ۲۴ شغل تولیدی کوچک
سخن پایانی در رابطه با شغل فروشندگی کالای خواب
شغل فروشندگی کالای خواب یکی از مشاغلی است که در آن شما باید مهارت زیادی در فروش داشته باشید تا به موفقیت دست پیدا کنید. در واقع قیمت بالای محصولات و کاهش قدرت خرید اقشار مختلف جامعه، باعث میشود که مشتریان در خرید کالاهای گران بسیار محافظهکارانه عمل کنند. بر همین اساس، شما باید به کمک مهارتهایی که بیان کردیم، نظر مثبت مشتریان را برای خرید کالا جذب کنید.
در پایان امیدواریم این مقاله توانسته باشد دید جامع و کاملی از شغل فروشندگی کالای خواب در اختیار شما قرار داده باشد. اگر شما مخاطب گرامی، نظر و دیدگاهی در خصوص این شغل دارید، یا نکتهی خاصی را میدانید که در این مقاله به آن اشاره نشده است، خواهشمند است دیدگاههای ارزشمند خود را از طریق بخش کامنت در انتهای این نوشتار به اشتراک بگذارید. همچنین در صورت صلاحدید، لینک این نوشتار را از طریق کانالها و گروههایی که در شبکههای اجتماعی عضو هستید بهدست دوستان و آشنایان برسانید. علاوه بر آن، میتوانید ما را در اینستاگرام و تلگرام فالو کنید تا در زمینه جدیدترین روشها، ترفندها و اخبار دنیای دیجیتال بهروز بمانید.