صنایع هوایی با ارائه خدمات در زمینه پرواز هواپیماهای باری، تجاری و مسافرتی، کمک زیادی به توسعه اقتصادی و رفاه مردم کشور میکنند. این در حالی است که صنعت هوایی ما به دلیل تحریمهای اعمال شده از سوی کشورهای اصلی سازنده هواپیما (نظیر فرانسه و آمریکا) و از طرفی ضعف در حوزه ساخت وسایل نقلیه هوایی داخلی، بخش عمده تمرکز خود را در بخش تعمیرات قرار داده است. در این راستا، شغل مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما – به عنوان یکی از شاخههای علوم فنی و مهندسی – از اهمیت زیادی در کشور برخوردار است. در صورتی که شما هم قصد آشنایی با شغل مهندسی تعمیرات و نگهداری هواپیما را دارید تا انتهای این مقاله از «مجله اینترنتی کاپریلا» با ما همراه باشید. به این ترتیب، با افزایش آگاهی خود در این زمینه، قادر خواهید بود تا با شناخت و درک بیشتری به بررسی شغل تعمیرات و نگهداری هواپیما بپردازید.
شغل تعمیر و نگهداری هواپیما چیست؟
پرواز با هواپیما، تجربهای دلپذیر است؛ اما همواره ترسهایی به همراه دارد. خرابی موتور، عمل نکردن سیستمهای هدایت خودکار ، شکاف در بدنه، باز نشدن چرخ در هنگام فرود و صدها مورد دیگر، باعث میشود خطراتی در هنگام استفاده از وسایل نقلیه هوایی ایجاد شود. در این راستا، نیاز به افرادی که با تخصص و تجربه کافی، تمام موارد ضروری برای ایمنی پرواز را چک کنند، حیاتی به نظر میرسد. این نظارت و بررسی دقیق، بر عهده کسانی است که در شغل مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما فعالیت میکنند. از طرفی تمام قطعات به کار رفته در ساخت هواپیما عمر مشخصی دارند و پس از مدت زمان مشخصی باید تعویض یا سرویس شوند که این مورد نیز بر عهده تعمیرکاران و واحدهای نگهداری است.
بنا بر آنچه گفته شد، علم تعمیر و نگهداری هواپیما به بررسی و تأیید گواهی پرواز هواپیما و قطعات آن (معاینه و بازبینی، شناسایی معایب، تعویض قطعات و غیره) گفته میشود. مهندسین تعمیر و نگهداری هواپیما Aircraft Maintenance Engineer (AME)، دانش فنی و مهارتهای لازم برای تعمیر و نگهداری هواپیما و قطعات را یاد میگیرند تا با بررسی همه جانبه هواپیما، امنیت و عملکرد صحیح در زمان پرواز را چک کنند.
شایان ذکر است که تعمیر و نگهداری جنگندهها و بالگردهای نظامی نیز در این حوزه قرار دارد؛ اما به دلیل تفاوت در عملکرد و همچنین پروتکلهای خاص نظامی، معمولاً دانش آموختگان دانشکدههای نظامی این کار را بر عهده میگیرند.
- مجموعه آموزش مهندسی هوافضا: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش رایگان مدل سازی و کنترل وضعیت فضاپیما – مانور وضعیت در فضا: اینجا را کلیک کنید (+).
رشته تعمیر و نگهداری هواپیما
این رشته به عنوان یکی از گرایشهای زیرمجموعه کنکور ریاضی و فنی شناخته میشود و ورود به آن نیاز به کسب رتبه خوب در آزمون سراسری دارد. در واقع تعداد کم پذیرفته شدگان رشته تعمیر و نگهداری هواپیما در دانشگاه دولتی هوانوردی کشور، باعث میشود کار سختی برای قبولی در این رشته تحصیلی داشته باشید. البته در سالهای اخیر برخی از واحدهای دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی این رشته، دانشجو میپذیرند و آنها پس از فارغالتحصیلی به سازمان هواپیمایی کشوری معرفی میگردند. در ادامه با قبولی در آزمون و دریافت گواهینامههای سطح B1 و B2 قادر به فعالیت در موقعیتهای شغلی تعمیرات و نگهداری هواپیما خواهند بود.
شایان ذکر است که دروس پایه ارائه شده در این در مقطع کارشناسی رشته مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما عبارتاند از:
- ریاضی عمومی
- فیزیک مکانیک
- فیزیک حرارت
- شیمی عمومی
- فیزیک الکتریسیته و مغناطیس
- برنامهنویسی کامپیوتر
- معادلات دیفرانسیل
دروش اصلی رشته تعمیر و نگهداری هواپیما عبارتاند از:
- استاتیک
- مبانی مهندسی برق الکترونیک
- مقاومت مصالح
- دینامیک عمومی
- اصول ارتعاشات
- تئوری ماشین
- مکانیک سیالات عمومی
- ترمودینامیک عمومی
- علم مواد
- تکنولوژی و روشهای جوشکاری
- کارگاه جوشکاری
- طراحی اجزاء ماشین
- ایمنی در محیط کار
- انتقال حرارت عمومی
- نقشهکشی صنعتی
- اصول مدیریت
- آیرودینامیک
- کارگاه ماشینابزار
- پروسههای ساخت و مواد
- مبانی و کنترل خوردگی
- تستهای غیر مخرب
در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش مقاومت مصالح – کلیک کنید.
- آموزش مقاومت مصالح ۲ – کلیک کنید.
- آموزش مقاومت مصالح پیشرفته – مقاومت مصالح ۳ (+)
- آموزش مکانیک پرواز – کلیک کنید.
- آموزش آیرودینامیک ۱ – کلیک کنید.
- آموزش آیرودینامیک 2 – کلیک کنید.
- آموزش دینامیک گازها – کلیک کنید.
- آموزش ترمودینامیک 1 – کلیک کنید.
- آموزش ترمودینامیک 2 – کلیک کنید.
دروس پایه و اصلی که ذکر شدند، در اکثر گرایش های مهندسی – خصوصاً مهندسی مکانیک – ارائه میشوند؛ اما دروس تخصصی رشته تعمیر و نگهداری هواپیما نیز عبارتاند از:
- ساختمان هواپیما
- مکانیک پرواز
- موتورهای پیستونی
- کارگاه موتورهای پیستونی
- موتور جت
- نقشهکشی تخصصی
- کارگاه تعمیر بال و بدنه
- سیستمهای الکتریکی هواپیما
- سیستمهای اندازهگیری و آلات دقیق هوایی
- آنالیز سیستمهای هواپیما
- کارگاه سیستمهای هواپیما
- زبان تخصصی سیستمهای مکانیکی هواپیما
- مقررات هواپیمایی
در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش ایمنی و استاندارد کار با دستگاه ها و تجهیزات نور لیزر (+)
- آموزش مقدماتی جریان توربولانس یا چاله هوایی – کلیک کنید.
- آموزش روش های مهندسی محاسبه مشتقات پایداری در طراحی هواپیما (+)
- آموزش مهندسی فرودگاه – کلیک کنید.
- آموزش پروژه محور کتیا – مدل سازی غیر پارامتریک بدنه هواپیما در CATIA (+)
- آموزش پروژه محور کتیا – طراحی موتور چهار سیلندر خطی با CATIA (+)
- آموزش مهندسی معکوس قطعات با کتیا CATIA – بخش اول (+)
- آموزش مهندسی معکوس قطعات با کتیا CATIA – بخش دوم (+)
- آموزش مبانی کوادکوپترها – کلیک کنید.
- آموزش تئوری تخمین – تخمینگرهای کلاسیک – کلیک کنید.
- آموزش هوا و اقلیم شناسی – کلیک کنید.
- مجموعه آموزش طراحی مکانیکی – کلیک کنید.
حوزه های کاری شغل تعمیر و نگهداری هواپیما
همانطور که از نام این رشته پیداست، تمام موقعیتهای شغلی رشته تعمیر و نگهداری هواپیما مربوط به صنایع هوایی کشور است و در دو بخش کلی ساخت و تعمیرات قرار میگیرد. دانش آموختگان این رشته معمولاً در فضایی فنی فعالیت میکنند و کمتر در شرایط اداری و اصطلاحاً پشت میز، مشغول به کار میشوند.
در واقع سازمان هواپیمایی کشور که مسئولیت نظارت بر صنعت تعمیرات و نگهداری هواپیما را بر عهده دارد، به تنهایی قادر به تأمین شغل برای دانش آموختگان این رشته نیست؛ اما شرکتهای خصوصی نظیر «آسمان»، «کیش ایر»، «زاگرس» و «هما» و از طرفی شرکتهای تعمیرات اساسی وسایل پروازی مانند صنایع هواپیمایی ایران (سها) ، هلی کوپتر سازی (پنها) و هواپیما سازی ایران (هسا) موقعیتهای شغلی مناسبی را برای متخصصان این حوزه ایجاد کردهاند.
شایان ذکر است که با توجه با اطلاعات گستردهای که دانش آموختگان حوزه تعمیر و نگهداری هواپیما در زمینه الکترونیک، علم مواد و مکانیک دارند، امکان کار و فعالیت برای آنها در حوزه ساخت قطعات هواپیما، خودرو و قطار نیز وجود دارد.
وظایف و مسئولیت های شغل تعمیر و نگهداری هواپیما
تمام وظایف شغل تعمیر و نگهداری هواپیما را، میتوان در جهت تأمین امنیت پروازها دانست. این تأمین امنیت، علاوه بر جان افراد حاضر در پرواز، شامل بارها و وسیله پروازی نیز میشود. شناخت و انجام درست این وظایف کمک میکند تا ضمن ایجاد امنیت در خطوط هوایی، شما نیز در شغل خود موفق بوده و پیشرفت کنید. در این راستا، مهمترین وظایف و مسئولیتهای شغل تعمیر و نگهداری هواپیما را به شما معرفی میکنیم که عبارتاند از:
- تعیین زمان بازدید قطعات هواپیما
- بررسی قطعات و سیستمهای مختلف
- تعمیر قطعات معیوب
- تعویض قطعات غیر قابل استفاده
- تشخیص صلاحیت پرواز
- تهیه گزارش کار
در ادامه هر کدام از موارد فوق را تشریح خواهیم کرد.
تعیین زمان بازدید قطعات هواپیما
هر کدام از قطعات هواپیما، باید در دورههای زمانی معین بررسی و در صورت نیاز تعمیر شوند. هر یک از این قطعات، ممکن است بعد از هر پرواز یا بر اساس ساعتهای پرواز مشخص، توسط مهندس تعمیرات بازدید شود. در این راستا، یکی از وظایف شغل مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما، تهیه برنامهریزی دقیق برای بازدید بخشهای مختلف هواپیما است.
بررسی قطعات و سیستم های مختلف
طی دورههای بازدید قطعات هواپیما، مهندس تعمیرات وظیفه دارد تمام اجزای سیستم پروازی را بررسی کند و در صورت نیاز این قطعات را به تکنسینها ارجاع دهد. پس از اجرای تعمیرات، مجدداً صحت انجام کار و عملکرد قطعات بررسی میگردد.
تعمیر قطعات معیوب
اصلیترین وظیفه مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما، تعمیر قطعات معیوب است. درواقع ممکن است کارهای فیزیکی در این زمینه، توسط تکنسینهای فنی انجام شود و وظیفه نظارت بر این حوزه را متخصص تعمیرات و نگهداری بر عهده داشته باشد.
تعویض قطعات غیر قابل استفاده
گاهی پیش میآید که قطعات هواپیما به علت پایان یافتن عمر مفید استاندارد یا بروز مشکل در عملکرد، نیاز به تعویض داشته باشند. در چنین مواردی، مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما وظیفه دارد با تعیین قطعاتی که نیاز به تعویض دارند، بر فرآیند جایگزینی آنها نظارت کامل داشته باشد.
تشخیص صلاحیت پرواز
چکلیستهایی که پیش از هر پرواز توسط مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما بررسی میشوند، تعیین میکند که یک وسیله پروازی صلاحیت حرکت را دارد یا خیر. در این حوزه یکی از وظایف شغلی مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما، تشخیص ایمنی و صلاحیت پرواز است.
تهیه گزارش کار
با توجه به مسئولیتهای حرفهای و قانونی که متوجه مهندس تعمیرات است، باید تمام مراحل این شغل به واسطه گزارشهای دقیق طبقهبندی شود. این گزارشها ثبت شده و به منظور بررسیهای آینده و همچنین ارائه به نهادهای بازرسی خطوط هوایی در دسترس قرار خواهند داشت.
مهارت ها و تونایی های شغل تعمیر و نگهداری هواپیما
جهت فعالیت مداوم و کسب موفقیت در شغل مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما، شما باید از یک سری تواناییها و مهارتهای حرفهای برخوردار باشید. هر کدام از این تواناییها و مهارتها که در ادامه معرفی خواهیم کرد، باعث میشود انجام وظایف شغلی به خوبی میسر شود.
- تسلط بر زبان انگلیسی
- برخورداری از مهارت فنی
- دقت و توجه به جزئیات
- توانایی کار گروهی
- توانایی مدیریت و سازماندهی
- مهارت برنامهریزی
در ادامه هر کدام از موارد فوق را تشریح خواهیم کرد.
تسلط بر زبان انگلیسی
تمام هواپیماهای باری و تجاری ایرلاینهای کشور، خارجی هستند و طبیعتاً دستورالعملهای تعمیرات و شناخت سیستمهای مختلف آنها به زبان کشور سازنده است. با این وجود اکثر دستورالعملهای موجود، به صورت زبان انگلیسی نیز ارائه میشوند. به همین دلیل یکی از مهارتهای مورد نیاز برای شغل مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما تسلط بر زبان انگلیسی است. در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش رایگان روش های یادگیری واژگان زبان انگلیسی و به کارگیری آن ها (+)
- آموزش اصول مذاکره به زبان انگلیسی – کلیک کنید.
- آموزش ۱۱۰۰ واژه ضروری – زبان انگلیسی – کلیک کنید.
- مجموعه آموزش زبان – کلیک کنید.
برخورداری از مهارت فنی
شما باید به عنوان متخصص در حوزه تعمیرات، از توانایی و مهارتهای فنی برخوردار باشید. شناخت ابزار مختلف، روشهای جوشکاری و دستگاههای تست الکترونیکی، کمک میکند تا در اجرای وظایف خود موفق باشید.
دقت و توجه به جزئیات
هر گونه سهلانگاری و بیدقتی در شغل تعمیر و نگهداری هواپیما، ممکن است منجر به فاجعه شود. امنیت پروازها وابسته به تکتک قطعات مکانیکی و الکترونیکی است که در ساخت هواپیما به کار رفتهاند. به همین دلیل شما باید تمام جزئیات را در نظر بگیرید و تا زمانی که مشکل احتمالی برطرف نشده است، اقدام به ارائه مجوز پرواز نکنید.
توانایی کار گروهی
فرآیندهای بازرسی، تعمیر، تعویض و تأیید فنی قطعات و سیستمهای وسایل پروازی، هیچگاه به صورت انفرادی انجام نمیشوند؛ بلکه در قالب تیمهای تخصصی اجرا میگردند. شما باید این توانایی را داشته باشید تا به صورت بخشی از یک تیم، فعالیت نمایید و وظایف خود را به بهترین شکل انجام دهید. در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش موفقیت در کار تیمی – اصول تیم سازی (+)
- آموزش مدیریت تغییر و پیاده سازی آن در سازمان ها (+)
- مجموعه آموزش توسعه مهارت فردی (+)
توانایی مدیریت و سازماندهی
معمولاً مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما، بر مجموعهای از تکنسینهای فنی و متخصص نظارت و مدیریت میکند. برخورداری از توانایی مدیریت و سازماندهی باعث میشود، تمام وظایف محوله تیم تعمیرات به درستی و مطابق با زمانبندی انجام گیرد. در ادامه چند مورد آموزش که به نظر ما، میتواند در این زمینه برای شما عزیزان مفید باشد را در قالب لیست خدمت شما ارائه کردهایم:
- آموزش مدیریت و کنترل پروژه – کلیک کنید.
- آموزش برنامه ریزی و کنترل تولید و موجودی ها – کلیک کنید.
- آموزش رایگان مدیریت پروژه – کلیک کنید.
- آموزش مبانی مدیریت پروژه با رویکرد PMBOK – کلیک کنید.
- آموزش مدیریت چابک Agile پروژه ها با MSP یا MS Project – کلیک کنید.
- آموزش رایگان اسناد مدیریت پروژه – کلیک کنید.
مهارت برنامه ریزی
همانطور که پیش از این ذکر شد، قطعات به کار رفته در ساخت هواپیما نیاز به سرویسهای دورهای دارند. این سرویسها باید مطابق با برنامهریزی و زمانبندی صورت گیرند. در این راستا، برخورداری از مهارت برنامهریزی در شغل مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما ضروری است.
- آموزش مهندسی فرودگاه: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مبانی فتوگرامتری: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش شبیه سازی ۲ درجه آزادی اجسام پرنده در صفحه Pitch با پیاده سازی هدایت PN و LOS: اینجا را کلیک کنید (+).
لینک مقالات مشابه در رابطه با مشاغل مهندسی
- شغل مهندسی پزشکی + معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی عمران + معرفی انواع گرایش ها و فرصت های شغلی رشته عمران
- شغل مهندسی الکترونیک – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی الکترونیک
- شغل مهندسی سخت افزار – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی نرم افزار – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی شیمی – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی شیمی
- شغل مهندسی معماری – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی کامپیوتر – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی کامپیوتر
- شغل مهندسی مکانیک – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی صنایع – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی صنایع
- شغل مهندسی نفت – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی نساجی – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی نساجی
- شغل مهندسی محیط زیست – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی مواد – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی مواد
- شغل مهندسی صنایع غذایی – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی هوانوردی – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای هوانوردی
- شغل مهندسی پلیمر – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی بافت – معرفی رشته، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی بافت
- شغل مهندسی مکانیک نیروگاه – معرفی رشته، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی توانبخشی – معرفی رشته، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی توان بخشی
- شغل مهندسی هسته ای – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی هسته ای
- شغل مهندسی خودروسازی – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای رشته خودروسازی
- شغل مهندسی دریا – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی رباتیک – معرفی گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای مهندسی رباتیک
- شغل مهندسی راه آهن – گرایش ها، حوزه های کاری و نرم افزارهای حمل و نقل ریلی
- شغل مهندسی ساختمان – معرفی وظایف، مهارت ها، حوزه های کاری و نرم افزارها
- شغل مهندسی کشاورزی – معرفی وظایف، مهارت ها و نرم افزارهای مهندسی کشاورزی
لیست مقالات مشابه در حوزه کسب درآمد با معرفی کسب و کارهای مختلف
- چگونه شغل مورد علاقه و مناسب خود را پیدا کنیم؟ – ۶ گام ساده در انتخاب یک شغل ایده آل
- بوم کسب و کار چیست؟ + راهنمای جامع اجزای مختلف بوم مدل کسب و کار
- لیست شغل های پردرآمد در ایران – معرفی ۳5+ شغل پر درامد و چگونگی موفق شدن در آن ها
- کسب و کارهای موفق در ایران: لیست ۲۵+ استارت آپ جدید و پولساز در ایران
- ۱۵ روش ثروتمند شدن در ایران – چگونه پولدار شویم؟ + 20 رازی که فراموش کرده اید!
- کارآفرینان موفق ایران را بهتر بشناسید – بیوگرافی و داستان موفقیت آنها
- ایده های پولساز در ایران – معرفی 40 انواع ایده های پول ساز آنلاین و آفلاین
- ایده های کارآفرینی با سرمایه کم + چگونه با سرمایه کم کارآفرین شویم؟
- آموزش راه اندازی کسب و کار خانگی – راهنمای جامع به زبان ساده
- کار در خانه – معرفی ۳۵+ انواع شغل در منزل با درآمد بالا
- کارهای خدماتی چیست؟ – معرفی بهترین کسب و کارهای خدماتی در ایران
- ایده های کارآفرینی با سرمایه کم + چگونه با سرمایه کم کارآفرین شویم؟
- تحلیل pestel چیست؟ – راهنمای جامع تحلیل پستل در کسب و کارهای مختلف
- انواع مدلهای کسب و کار – معرفی 50 الگوی کسب و کار موفق + ذکر مثال
- کسب و کارهای نوین – لیست ۲۳ بیزینس مدرن در ایران امروز
- کسب و کار دیجیتال چیست؟ چگونه بیزینس آنلاین خود را راه اندازی کنیم و توسعه دهیم؟
- مراحل ایجاد کسب و کار – چک لیستی برای کارآفرینی (۱۱ آیتم)
- کارافرینی در روستا – لیست ۲۵ طرح زودبازده اشتغالزایی روستایی
- انواع کارآفرینی – لیست ۱۵ نوع کارآفرینی بر اساس زمینه کسب و کار و نحوه مدیریت آن
- لیست 21 انواع کسب و کارهای کوچک و متوسط + اصول راه اندازی آنها
- کسب و کارهای کوچک زود بازده – لیست 30 بیزینس کوچک و پرسود در ایران
- فرصت های شغلی دورکاری – لیست 24 شغل رایج دورکاری در ایران و جهان
- لیست بهترین مشاغل فریلنسری در دنیا – ۲۰ مورد
- کارهای خدماتی پرسود – لیست 35 شغل خدماتی با سود بالا
- ۳۵ ایده کارآفرینی در حیاط منزل + اقدامات و نیازمندیها
- تبلیغات مناسب برای کسب و کار جدید – بهترین روش های مارکتینگ برای بیزینس های نوپا
- چه بیزینسی راه بندازم؟ – معرفی ۳۰ بهترین ایده های بیزینسی آنلاین و آفلاین
- زمین دارم چیکار کنم؟ – ۴۵ ایده کسب درامد از زمین خالی
- روش های خلق ایده در کارآفرینی – ۱۷ بهترین تکنیک های خلق ایده های کارآفرینی
- چگونه یک کسب و کار کوچک راه اندازی کنیم؟ – ۷ مرحله برای ایجاد یک بیزینس نوپا از صفر
- بهترین شغل ها برای جوانان – لیست ۲۰ برترین فرصت های شغلی جوانان در ایران
- شغل خوب برای خانمها + لیست ۲۱ بهترین شغل ها برای زنان و بانوان در ایران
- شتاب دهنده کسب و کار چیست؟ + ۱۰ بهترین شتابدهنده استارتاپ ایرانی
- مشاوره اقتصادی کسب و کار یعنی چه؟ – ۸ حوزه کاری مشاوره اقتصادی کسب و کار
- کسب و کار تولیدی با سرمایه کم – لیست ۲۴ شغل تولیدی کوچک
سخن پایانی در رابطه با شغل تعمیر و نگهداری هواپیما
آشنایی با شغل مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما و شناخت وظایف و مهارتهای مورد نیاز این شغل، به شما کمک میکند تا در ورود به این حوزه و کسب موفقیت در آن موفق باشید. شایان ذکر است که علاوه بر گذراندن تحصیلات دانشگاهی و کسب مهارتهای تخصصی، داشتن علاقه به کار فنی در این شغل از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین نظم و انضباط فردی و حرفهای، به شما کمک میکند تا در انجام جزئیات وظایف خود موفقتر عمل کنید. توجه داشته باشید که در این حوزه با گذراندن دورههای تخصصی بینالمللی که توسط سازمان هواپیمایی کشور برگزار میگردد، امکان دریافت مجوزهای فعالیت در تعمیر و نگهداری انواع خاص هواپیما را دریافت میکنید و قادر هستید به فکر یافتن موقعیتهای شغلی در ایرلانهای بزرگ دنیا باشید.
در پایان امیدواریم این مقاله توانسته باشد دید جامع و کاملی از شغل مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما در اختیار شما قرار داده باشد. اگر شما مخاطب گرامی، نظر و دیدگاهی در خصوص این شغل دارید، یا نکتهی خاصی را میدانید که در این مقاله به آن اشاره نشده است، خواهشمند است دیدگاههای ارزشمند خود را از طریق بخش کامنت در انتهای این نوشتار به اشتراک بگذارید. همچنین در صورت صلاحدید میتوانید، لینک این نوشتار را از طریق کانالها و گروههایی که در شبکههای اجتماعی عضو هستید به دست دوستان و آشنایان برسانید تا اگر آنها نیز درصدد این هستند که به عنوان مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما مشغول به کار شوند، بتوانند از طریق اطلاعاتی که در این مقاله ذکر شده است، به هدف خود دست یابند. علاوه بر آن، میتوانید ما را در اینستاگرام و تلگرام فالو کنید تا در زمینه جدیدترین روشها، ترفندها و اخبار دنیای دیجیتال بهروز بمانید.