برای توسعهی یک کسبوکار، شما نیاز به افزایش مشتریها و مخاطبان خود دارید و این امر از طریق بازاریابی و تبلیغات میسر خواهد شد. احتمالاً میدانید که در کسبوکارهایی که محصولی مانند برنج را به فروش میرسانند، موضوع بازاریابی و تبلیغات اهمیت دو چندانی پیدا میکند؛ زیرا برنج محصولی است که جامعهی هدف آن بسیار گسترده است و به جرئت میتوان گفت که همه به این محصول نیاز دارند و از آن استفاده میکنند. بر این اساس، از بین تمام شرکتها و کسبوکارهایی که در زمینه فروش برنج فعالیت دارند، آن دسته از شرکتها و کسبوکارهایی موفقترند که اهمیت بیشتری به بازاریابی و تبلیغات محصول خود میدهند و بودجهی بیشتری را – نسبت به سایر رقبا – به این امر اختصاص میدهند.
آیا شما فردی هستید که در کسبوکار فروش برنج حضور دارد؟ آیا میخواهید میزان فروش برنج خود را افزایش دهید؟ ما در این مقاله از مجله اینترنتی کاپریلا، راهِ درست برای بازاریابی و افزایشِ فروش این محصول را به شما نشان خواهیم داد؛ پس تا انتهای این مقاله، با ما همراه باشید تا نحوه بازاریابی برنج و انواع روشهای فروش برنج را با هم بررسی کنیم.
پیشنیازهای بازاریابی و فروش برنج
قبل از اینکه بخواهیم وارد مبحث اصلی بشویم، نکاتی را باید برای شما بازگو کنیم. برای اینکه بازاریابی موفقی برای فروش برنج داشته باشید و سود حاصل از فروشِ این محصول برایتان افزایش یابد، باید به نکات زیر توجه کنید:
- انتخاب نام مناسب برای برند محصول (برنج) خود
- استفاده از مرغوبترین انواع برنج
- بستهبندی مناسب (پلاستیکی و پارچهای)
- ارائهی برنج در وزنهای مختلف
- فروش و عرضهی برنج خالص
- آموزش مدیریت تبلیغات و برند: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش توسعه برند: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش استراتژیهای برند سازی مجدد: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش اصول و فنهای برندسازی (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
انواع روشهای بازاریابی و فروش برنج
در هر حوزهای از کسبوکار، ما 2 نوع روش کلی بازاریابی و فروش داریم:
- بازاریابی و فروش به روش سنتی
- بازاریابی و فروش به روش مدرن (دیجیتال مارکتینگ)
لطفاً توجه داشته باشید که هر دوی این روشها، مزایا و معایبِ خاصِ خود را دارند و نمیتوان گفت که یکی از روشها بر دیگری برتری کامل دارد. در روش سنتی شما نیازمند فعالیتهای میدانی و حضوری هستید و همچنین در برخی از روشهای بازاریابی سنتی، تمرکز کمتری بر روی بازار هدف صورت میگیرد؛ یعنی تبلیغات شما هدر رفت زیادی ممکن است داشته باشد؛ اما در تبلیغات و بازاریابی مدرن (دیجیتال مارکتینگ)، شما هدفمندتر هستید، یعنی تبلیغات و محتوایی که منتشر میکنید، به دست تعداد بیشتری از مشتریان بازار هدف خواهد رسید و هدر رفت سرمایهی شما کمتر خواهد بود.
خاطر نشان میکنیم که منظور ما این نیست تبلیغات سنتی تأثیری در افزایش فروش شما ندارد، بلکه در برخی از کسبوکارها، تبلیغات سنتی تأثیر بیشتری – نسبت به دیجیتال مارکتینگ – در افزایش فروش دارند؛ اما بهطور کلی، در دنیای امروز، دیجیتال مارکتینگ قدرت شما را در فروش محصولاتتان افزایش میدهد.
- آموزش مدیریت بازاریابی: اینجا را کلیک کنید (+).
- مجموعه آموزش بازاریابی و تبلیغات: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش آشنایی با بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing): اینجا را کلیک کنید (+).
- مجموعه آموزش دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing): اینجا را کلیک کنید (+).
بازاریابی و فروش برنج به روش سنتی
برای بازاریابی و فروش برنج بهصورت سنتی، اول باید محدودهی فروشِ محصولِ خود را مشخص کنید؛ آیا میخواهید فقط در شهر خود به فروش برنج بپردازید و یا اینکه میخواهید به شهرها و استانهای دیگر نیز محصولاتتان را ارسال کنید؟ پس از اینکه حوزهی کاری خود را مشخص کردید به یکی از چند روش زیر میتوانید برنج خود را به فروش برسانید:
چاپ پوستر و تراکت
برای فروش در سطح شهر، یکی از روشهای سنتیِ مؤثر، چاپ پوستر و نصب آن در مکانهای عمومی شهر و همچنین پخش و نصب تراکتهای تبلیغاتی در مکانهای پرتردد شهر است؛ بهعنوان مثال میتوانید پوسترهای خود را در جایگاههای تعیینشده توسط شهرداری در چهار راهها، معابر و خیابانهای اصلی و در اطراف ادارات نصب کنید. همچنین تراکتها را میتوانید در نانواییها، فروشگاههای شهری، صندوقهای پستیِ خانهها و آپارتمانها بچسبانید و یا آنها را در بین مردم، توزیع نمایید.
بازاریابی حضوری
یکی دیگر از راههای افزایش فروش برنج، همکاری با رستورانها، تالارهای برگزارکنندهی مجالس، ادارات دولتی و شرکتهای خصوصی که به پرسنل خود ناهار میدهند، یا شرکتها و ارگانهایی که به کارکنان خود سبد کالایی میدهند و همچنین کترینگهای تهیهی غذا است. با مراجعهی حضوری به مکانهای نامبرده شده، نمونهای از محصولات خود را در اختیار آنها قرار دهید و به ازای خریدهای وزن بالا، تخفیفاتی برای آنها در نظر بگیرید تا خرید از شما برای آنها نسبت به سایر رقبایتان بهصرفهتر باشد.
- آموزش مدیریت فروش حرفهای: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیکهای فروش در بازاریابی – بخش یکم: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیک های فروش در بازاریابی – بخش دوم: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مهارتهای پیشرفته فروش در بازاریابی (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
بازاریابی تلفنی
بازاریابی تلفنی نیز یکی از شیوههای نسبتاً سنتی برای فروش محصولات یا خدمات محسوب میشود. شما میتوانید به جای مراجعهی حضوری به مکانهایی که در بالا نام بردیم، با آنها تماس حاصل نمایید و شرایط فروش خود را برای آن ها بازگو کنید؛ همچنین، اگر بودجهی مالی کافی دارید، میتوانید علاوهبر سازمانها و شرکتهایی که گفته شد، با برخی از افراد عادی هم تماس بگیرید و برنج خود را به آنها معرفی نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید بر روی این لینک «ویزیتور تلفنی چیست؟ و چه وظایفی دارد؟ + نکات مهم در بازاریابی تلفنی Telemarketing» کلیک کنید.
- آموزش بازاریابی و فروش تلفنی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش ویپ (VoIP) برای برقراری تماس های تلفنی در بستر وب: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مدیریت ارتباط با مشتریان یا سی آر ام CRM: اینجا را کلیک کنید (+).
به بقیه بسپارید
اگر مغازه یا فروشگاه مناسبی برای فروش برنج خود ندارید، میتوانید از بقیه کمک بگیرید؛ با فروشگاههای زنجیرهای و فروشگاههای بزرگ همکاری کنید. با فراهم آوردن یک بستهبندی بهداشتی و اصولی، میتوانید با فروشگاههای زنجیرهای و فروشگاههای بزرگ محلی صحبت کنید تا محصولات شما را در ازای دریافت درصدی از سود، به فروش برسانند. بارها برای خودمان پیش آمده که به فروشگاهی رفتهایم و محصولاتی را دیدهایم که شرکتی و برند نیستند؛ اینها محصولاتی هستند که کسبوکارهای کوچک برای فروش به فروشگاههای زنجیرهای و بزرگ سپردهاند.
- آموزش ایده پردازی در بازاریابی و فروش: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش روش های افزایش فروش در شرایط رکود و بحران اقتصادی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیک های فروش در بازاریابی: اینجا را کلیک کنید (+).
ارسال به شهر ها و استان های دیگر
علاوه بر فروش در محدودهی شهری خود، میتوانید با کسبوکارهای بزرگتر و خردهفروشیهایی که در شهرهای دیگر حضور دارند و نیازمند تأمین کنندهی برنج هستند، همکاری داشته باشید. ارسال میتواند از طریق شرکتهای باربری صورت بگیرد و هم اینکه میتوانید با تهیهی وانت و یا کامیونت، خودتان مستقیماً مسئولیت انتقال برنج به شهرهای مختلف را بر عهده بگیرید.
- آموزش مفهوم فروش (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مهارت های مذاکره حرفه ای برای فروش (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تغییرات شکل گرفته در دنیای فروش (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش روش های افزایش فروش در شرایط رکود و بحران اقتصادی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مهارت های پیشرفته فروش در بازاریابی (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مدیریت فروش و تحویل: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیک های فروش در بازاریابی – بخش یکم: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تکنیک های فروش در بازاریابی – بخش دوم: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مدیریت فروش حرفه ای: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش خصوصیات و ویژگی های مدیران فروش حرفه ای (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش بازاریابی مد: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تحکیم فروش (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
بازاریابی و فروش برنج به روش مدرن
در بازاریابی مدرن (بازاریابی دیجیتال یا Digital Marketing)، شما امکانات بیشتری برای بازاریابی و فروش برنج در مکانهای مختلف دارید؛ به کمک ابزارهای دیجیتال مارکتینگ شما میتوانید کسبوکارِ فروش برنج خود را تا سطح بینالمللی نیز توسعه دهید. لازم به ذکر است که برای شروع فرایند دیجیتال مارکتینگ شما نیاز به راهاندازی یک وبسایت برای معرفی و فروش برنج خود دارید. نکاتی که برای ساخت وبسایت باید به آن توجه کنید، عبارتاند از:
- طراحی ساده و جذاب
- ارائهی انواع مختلفی از برنج
- ارائهی وزنهای مختلفی از برنجها
- گذاشتن امکان ثبت سفارش و فروش آنلاین
- ارائهی شماره تماس، ایمیل و آدرس محل کسبوکار
حال به بیایید با هم به بررسی انواع روشهای دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی دیجیتال برای فروش برنج بپردازیم:
- آموزش آشنایی با بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing): اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش بازاریابی الکترونیک یا ای مارکتینگ E-Marketing: اینجا را کلیک کنید (+).
تبلیغات کلیکی
در روش تبلیغات کلیکی، شما از بازدید و ترافیک سایتهای پر بازدید برای معرفی محصولات و تبلیغات استفاده میکنید؛ به این ترتیب که شما یک بنر یا ویدیویی تبلیغاتی درست میکنید و آن را در سایتهای پر بازدید به نمایش در میآورید. تبلیغی که شما آماده کردهاید پس از کلیک شدن توسط کاربران، آنها را به وبسایت شما هدایت خواهد کرد. برای انجام تبلیغات کلیکی در سایتهای دیگر دو روش وجود دارد.
1. ارتباط مستقیم با وبسایتها
در این روش شما بهصورت مستقیم با تک تک وبسایتهایی که میخواهید تبلیغ شما را به نمایش بگذارند، ارتباط برقرار میکنید و با آنها برای انجام تبلیغ شما در وبسایتشان قرارداد میبندید. گفتنی است که این کار، نیازمند پیگیریهای مداوم با وبسایتهای مختلف و نظارت بر روی عملکرد آنهاست.
2. سپردن تبلیغ به وبسایتهای تبلیغاتی
در این روش شما با یکی از وبسایتها و شرکتهایی که خدمات دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات کلیکی ارائه میدهند، ارتباط برقرار میکنید و کار را به آنها میسپارید. وظیفهی این شرکتها مکاتبه با وبسایتهای دیگر برای قرار دادن تبلیغ شما در وبسایتشان است؛ همچنین، پیگیریهای انجام کار و نظارت بر روی روند انجام تبلیغاتِ شما، نیز بر عهدهی این وبسایتها و شرکتهاست.
برای انجام این نوع تبلیغات در وبسایتهای مختلف و یا سپردن آن به وبسایتهای تبلیغاتی، باید نکاتی را توجه کنید:
- وبسایت مورد نظر، بازدید کنندگان زیادی داشته باشد.
- آپشنهای مختلفی برای نمایش تبلیغات در سایت شما داشته باشد.
- تبلیغات به صورت هوشمند و بر اساس سلیقهی کاربر نمایش داده شود تا به بازار هدف نزدیکتر باشید.
- درگاه پرداخت امن و گزارش مالی شفافی به شما ارائه دهد.
- دارای سیستم ضد تقلب باشد تا با بالا بردن کلیکهای تقلبی، هزینهی بیشتری از شما دریافت نشود.
شایان ذکر است که «کاپریلا» یکی از سرویسهای تبلیغاتی است که خدمات «تبلیغات بنری و کلیکی هوشمند» را – بر اساس موارد بالا – ارائه میدهد. ارزش پیشنهادی یا Value Proposition ی که این سرویس ارائه میدهد این است که به شما کمک میکند، تبلیغاتتان دقیقاً به بازار هدف و مخاطبان مورد نظرتان برسد. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این سرویس تبلیغاتی یا برای سفارش تبلیغ به این لینک [+] مراجعه کنید.
تولید محتوا
تولید محتوا و انتشار آن در وبسایت و شبکههای اجتماعی که برای کسبوکار خود ساختهاید، یکی دیگر از روشهای بازاریابی برنج و فروش آن است؛ شما با تهیه و تولید محتواهای مختلف پیرامون محصولات خود، میتوانید مخاطبان را برای کسب اطلاعات بیشتر و افزایش آگاهی جذب کنید. بهعنوان مثال، شما میتوانید هر کدام از انواع مدل برنج (هاشمی، طارم، صدری، دمسیاه، هندی و…) را از طریق ویدیو و یا مقالههایی که در وبسایت خود منتشر میکنید، معرفی و بررسی کنید؛ همچنین از طریقِ آموزش دادنِ بهترین نحوهی پخت هر کدام از برنجهایی که برای فروش قرار دادهاید، موجب افزایش آگاهی خریداران شوید.
- آموزش مبانی بازاریابی محتوا Content Marketing: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش بازاریابی محتوایی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تولید محتوای متنی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش آشنایی با رفتار مصرف کننده در شبکه های اجتماعی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش بازاریابی در شبکه های اجتماعی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش کسب و کار در اینستاگرام: اینجا را کلیک کنید (+).
بهینهسازی موتورهای جستجو (SEO)
یکی دیگر از راههای بازاریابی برنج به روش دیجیتال مارکتینگ، «سئو» است؛ سئو به اقداماتی گفته میشود که موجب بالاتر آمدن رنک و رتبهی وبسایت شما در موتور جستوجوی گوگل میگردد. اما چه فایدهای دارد؟ فایدهی سئو در این است که اگر کاربری مثلا عبارت «خرید برنج ایرانی» را در گوگل جستوجو کند، در نتایجی که گوگل نشان میدهد، وبسایت شما در جایگاه بالاتری قرار دارد؛ یا اگر عباراتی مانند «برنج هاشمی چیست؟»، «چگونه برنج هندی را بپزیم» و… که در مورد آن محتوا تولید و منتشر کردهاید را جستوجو کند، لینک محتوای شما بالاتر از باقی لینکها و وبسایتها قرار خواهد گرفت. به زبان ساده، یعنی کاربران زودتر از بقیهی وبسایتها، به وبسایت شما مراجعه میکنند. بنابراین، یک سئوی اصولی و درست موجب افزایش بازدید از وبسایت شما و در نهایت افزایش فروش شما خواهد شد.
شایان ذکر است که سئو به دو بخش سئوی داخلی و سئوی خارجی تقسیم میشود.
مواردی که در سئوی داخلی باید آنها را در نظر داشته باشید:
- استفاده از کلیدواژههای مرتبط با مطالب
- استفاده از لینکهای داخلی در مقالات خود
- استفاده از تگهای مناسب و مرتبط
- عنوانی که برای مقالات و قسمتهای مختلف سایت خود انتخاب میکنید.
- توضیحاتی که برای محصولات ارائه میدهید.
مواردی که در سئوی خارجی باید به آنها توجه کنید:
- خرید بکلینک از وبسایتهای دیگر برای هدایت کاربران به وبسایت شما.
- انتشار محتوای شما در شبکههای اجتماعی و وبسایتهای دیگر
- خرید ریپورتاژ که نوعی آگهی تبلیغاتی است ولی در قالب مقاله؛ مقالهای که لینکهایی از وبساست شما در آن قرار دارد. سایتهای متنوعی برای انجام امور مربوط به ریپورتاژ وجود دارند که یکی از آنها نشریلا است. «نشریلا» یکی از پلتفرمهایی است که برای خرید ریپورتاژ آگهی میتوانید از آن استفاده کنید؛ که سایتهای بزرگی نظیر: زومیت، فرادرس، تایمکد، تکتیپ، جیاسام، تابناک باتو، پروانوب، یاس دانلود، موبنا و… سفارش ریپورتاژ آگهی خود را به این پلتفرم میدهند. ارزش پیشنهادی یا Value Proposition ی که «نشریلا» ارائه میدهد این است که به شما کمک میکند، کسبوکار خودتان را آنطور که میخواهید (به قلم خود محتوای تولیدشده در وبسایتتان) به مخاطبینتان معرفی کنید و آنها را به استفاده از خدمات و یا محصولات خود تشویق نمایید. برای سفارش دادن ریپورتاژ آگهی به «نشریلا»، روی این لینک [+] کلیک کنید.
- آموزش سئو در وردپرس WordPress SEO: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش سئو – بهینه سازی پیشرفته سایت: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تحقیق کلمات کلیدی برای سئوی سایت: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تحقیق کلمات کلیدی برای سئوی سایت – ویژه ناشنوایان (رایگان): اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش سئوی داخلی سایت: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش سئو – تکمیلی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش افزونه رنک مث برای سئو: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش گوگل سرچ کنسول برای تحلیل سایت و سئو: اینجا را کلیک کنید (+).
- وبینار آشنایی با اصول سئوی SEO سایت – رایگان: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش بک لینک Backlink برای بهبود سئوی سایت: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش سئوی داخلی و سئوی تکنیکال با Screaming Frog: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش تولید محتوا برای سئوی سایت و بازاریابی دیجیتال: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش گوگل آنالیتیکس – تحلیل آمار وب سایت با Google Analytics: اینجا را کلیک کنید (+).
بازاریابی موبایلی
احتمالاً برای خودتان هم پیش آمده باشد که پس از خرید از فروشگاهی، پیامکهای حاوی تخفیفات و جشنوارههای فروش و یا پیامکهای تبلیغاتی رندومی، دریافت کردهاید؛ به این نوع پیامکها و هر نوع تبلیغاتی که از طریق موبایل و تلفن همراه به دست شما میرسد، «بازاریابی موبایلی» میگویند. در بازاریابی موبایلی، شما با در دست داشتن شمارهی مشتریهای قبلی خود و مشتریان بالقوهتان، آنها را از تخفیفات، طرحهای فروش ویژه، محصولات جدید و… به کمک پیامک (SMS) آگاه میکنید و یا در نرمافزارهای موبایلی مختلف، تبلیغات خود را انجام میدهید (مانند نوتیفیکیشنهای تبلیغاتی اپ دیجیکالا و یا اسنپ).
همکاری با وب سایت های فروش اینترنتی
این روش همانند روش «به بقیه بسپارید» در تبلیغات سنتی برنج است؛ با این تفاوت که از طریق وبسایتهای فروش آنلاین صورت میگیرد. بسیاری از وبسایتها و اپهای فروش آنلاین مانند دیجیکالا، دیجیکالا جت، اسنپ مارکت و… به همکاری با کسبوکارهای کوچک و بزرگ روی آوردهاند؛ به این ترتیب که شما با ثبت کسبوکارتان در پلتفرمهای آنها، میتوانید محصولات خودتان را از طریق آنها ارائه کنید و در بازار آنلاین به فروش برسانید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص میتوانید به مقاله «همکاری در فروش Affiliate Marketing چیست؟ | چگونگی کسب درآمد از افیلیت مارکتینگ» مراجعه کنید.
- آموزش سئو سایت همکاری در فروش خارجی: اینجا را کلیک کنید (+).
- آموزش مدیریت فروش حرفه ای: اینجا را کلیک کنید (+).
لینک مقالات تکمیلی یا پیشنهادی
- آموزش تبلیغات کلینیک دندانپزشکی و دیجیتال مارکتینگ دندانپزشکان
- تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ برای کلینیک های روانشناسی و افزایش فروش تراپیست ها
- آموزش تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ برای افزایش فروش در صنعت درب و پنجره
- راهنمای بازاریابی اینترنتی مشاورین املاک و تبلیغات آنلاین املاک
- تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ برای فروشگاه های اینترنتی موبایل و لوازم جانبی گوشی
- آموزش دیجیتال مارکتینگ در صنعت بیمه + تبلیغات آنلاین و بازاریابی اینترنتی بیمه عمر
- برندسازی و افزایش فروش کافی شاپ با تبلیغات اینترنتی و بازاریابی آنلاین
- آموزش دیجیتال مارکتینگ در صنعت دارو – ۷ تکنیک عالی در بازاریابی اینترنتی دارو
- آموزش دیجیتال مارکتینگ برای بوتیک ها + تکنیک های تبلیغات آنلاین برای افزایش فروش لباس و پوشاک
- راهکارهای افزایش فروش در بازار ایران
- بازاریابی محصول به زبان ساده و جامع | تفاوت با بازاریابی و مدیریت محصول
- بازاریابی کانال (Channel Marketing) یا برونسپاری فروش چیست؟ + مثالهایی در ایران
- دیجیتال مارکتینگ چیست؟ | یادگیری آسان بازاریابی دیجیتال ایرانی
- بازاریابی پیامکی و هر آنچه باید برای افزایش فروش با SMS مارکتینگ بدانید.
- بازاریابی ایمیلی فروشگاه اینترنتی و کسب و کارهای تجارت الکترونیک – راهنمای کامل
- بررسی موثرترین کانال های تبلیغاتی در بازاریابی در ایران
- بازاریابی درونگرا (Inbound Marketing) چیست؟ | جذب مخاطب هدف با محتوای هدفمند
- بازاریابی تجربی چیست؟ | تعامل رو در رو با مخاطب برای برندینگ و فروش
- معرفی ۱۸ مورد از بهترین تکنیک های بازاریابی جهان
- بازاریابی دیجیتال اپیدمیک – چگونه از یک کسب و کار اپیدمی دیجیتال کسب درآمد کنیم؟
- انواع بازاریابی + تفکرات اشتباه در مدیریت بازاریابی
- چگونه تیم بازاریابی خود را تشکیل دهیم؟ – اعضای تیم، وظایف و راهکارها
سخن پایانی درباره نحوه بازاریابی برنج و فروش آن
تولید، واردات، صادرات و فروش برنج از دیر باز یکی از حوزههای بزرگ کسبوکار در کشور ما بوده و هنوز هم هست. با توجه به افزایش قیمت انواع مدلهای برنج ایرانی و خارجی، تهیهی برنجِ باکیفیت با قیمت مناسب به یکی از دغدغههای اصلی مردم عزیز کشورمان تبدیل شده است؛ در این راستا، شما با ارائهی طیف گستردهای از انواع برنج و تبلیغات مناسب میتوانید این نیاز را برای هموطنان عزیز و همچنین برای مردم سایر کشورها برطرف کنید. امیدواریم که با مطالعهی این مقاله توانسته باشید به پاسخ سوال خود در مورد «نحوه بازاریابی برنج» رسیده باشید و نام برند شما در زمرهی برندهای معروف تهیه و توزیع برنج قرار بگیرد.
اگر شما مخاطب گرامی، نظر و دیدگاهی در خصوص «روش های بازاریابی و افزایش فروش برنج» دارید، یا روشهای دیگری میشناسید و یا نکتهی خاصی را میدانید که در این مقاله به آن اشاره نشده است، خواهشمند است دیدگاههای ارزشمند خود را از طریق بخش کامنت در انتهای این نوشتار به اشتراک بگذارید. همچنین در صورت صلاحدید میتوانید، لینک این نوشتار را از طریق کانالها و گروههایی که در شبکههای اجتماعی عضو هستید بهدست دوستان و آشنایان برسانید تا آنها نیز اگر درصدد این هستند که کسبوکار خود را در زمینه فروش برنج توسعه دهند، بتوانند از طریق اطلاعاتی که در این مقاله ذکر شده است، به هدف خود دست یابند. علاوه بر آن، میتوانید ما را در اینستاگرام و تلگرام فالو کنید تا در زمینه جدیدترین روشها، ترفندها و اخبار دیجیتال مارکتینگ و تکنولوژی بهروز بمانید.
بسیار بسیاز بسیاز عالی و مفید
برچسبها