با اینکه اینستاگرام در حال حاضر یکی از محبوب­‌ترین پلتفرم­‌های آنلاین موجود است، بسیار اعتیادآور هم هست که خیلی از افراد با آن دچار مشکل شده‌اند! اگر می­‌خواهید کمی از فضای اینستاگرام دور شوید و مدتی برروی خودتان تمرکز کنید یا هر دلیل دیگری، می‌­توانید صفحۀ اینستاگرام خود را غیرفعال یا پاک کنید. در این مطلب از آکادمی کاپریلا سعی داریم مراحل انجام دیلیت اکانت اینستا و نحوۀ غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام را به شما آموزش دهیم.

تفاوت بین غیرفعال کردن و پاک کردن صفحۀ اینستاگرام چیست؟

قبل از اینکه دست‌به‌کار شوید، بهتر است تفاوت غیرفعال کردن و پاک کردن اینستاگرام را بدانید تا بعداً به مشکل نخورید. با غیرفعال یا دی اکتیو کردن اینستاگرام، صفحۀ شما­ به‌صورت موقت پاک می‌­شود و شما بعد از مدتی می‌­توانید به‌راحتی آن را با همان اطلاعات قبلی برگردانید. اما پاک کردن صفحه یا دیلیت اکانت اینستا، به‌صورت دائمی است و باعث می­‌شود تمام اطلاعات شما در اینستاگرام پاک شود.

پس اگر می­‌خواهید فقط برای مدتی از اینستاگرام دور باشید یا فعالیت خود را کمتر کنید و بعد از مدتی دوباره برگردید و در همان صفحه فعالیت داشته باشید، می‌­توانید آن را به‌صورت موقت غیرفعال یا دی اکتیو کنید. با دی اکتیو کردن اینستاگرام تمام عکس­‌ها، فیلم‌­ها، لایک‌­ها و اطلاعات شما باقی می­‌مانند و پاک نخواهند شد؛ اما تا زمانی که دوباره آن را فعال کنید، پنهان می­‌شوند.

نکته: غیرفعال کردن اینستا (دی اکتیو) صفحه تنها از طریق وبسایت اینستاگرام انجام می­‌شود و نمی‌­توانید این کار را با اپلیکیشن آن انجام دهید.

چگونه صفحۀ اینستاگرام خود را دی اکتیو (غیرفعال) کنیم؟

برای دی اکتیو کردن مراحل زیر را دنبال کنید:

  • از آنجایی که نمی‌­توان از طریق خود برنامۀ اینستاگرام، صفحۀ اینستاگرام را دی اکتیو کرد باید از طریق مرورگر وب (چه گوشی و چه کامپیوتر) وارد وبسایت اینستاگرام شوید. مرورگر را باز کنید و آدرس اینستاگرام را در آن وارد کنید.
  • در ابتدا باید نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید تا به صفحۀ خود دسترسی پیدا کنید.
  • بعد از وارد شدن به صفحۀ خودتان، در بالا سمت راست، پنج گزینه خواهید دید. برروی آخرین آن­‌ها که عکس پروفایل­‌تان نیز در آن است، کلیک کنید و گزینۀ اول یعنی profile را انتخاب کنید.
  • در صفحۀ باز شده، دقیقا در کنار نام کاربری‌­تان گزینه‌­ای به نام edit profile وجود دارد، برروی آن کلیک کنید.

  • در پایین صفحۀ جدید، سمت راست گزینۀ آبی رنگ با عنوان Temporarily disable my account را انتخاب کنید.

  • در وسط صفحه از شما سوال می‌­شود که چرا می­‌خواهید صفحۀ خود را پاک کنید. در مقابل آن هم چندین جواب وجود دارد که می‌­توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

  • پس از انتخاب دلیل خود، در جایگاه پایینی باید رمز عبور خود را وارد کنید.
  • در نهایت دوباره برروی گزینۀ آبی رنگ Temporarily disable account کلیک کنید.

بعد از انجام این مراحل، صفحۀ شما به‌صورت موقت غیرفعال خواهد شد.

آیا محدودیت زمانی برای غیرفعال بودن صفحۀ اینستاگرام وجود دارد؟

هیچ محدودیتی برای مدت زمان دی اکتیو وجود ندارد و تا هروقت که دل‌تان بخواهد می‌­توانید صفحۀ خود را دی اکتیو نگه دارید؛ اما در بعضی موارد اگر خیلی این زمان طولانی شود، ممکن است اطلاعات‌تان پاک شود. پس بهتر است هر از چند گاهی صفحۀ خود را برگردانید و بعد از مدتی دوباره دی اکتیو کنید.

چگونه صفحۀ اینستاگرامی که دی اکتیو کردیم را برگردانیم؟

برای برگرداندن صفحه کافی است دوباره وارد برنامه شوید و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. در بعضی مواقع بازگشت صفحه ممکن است کمی طول بکشد؛ پس صبور باشید. اگر در حین ورود به صفحه مشکلی پیش آمد و ارورهایی ظاهر شد، فیلترشکن خود را خاموش کنید یا سعی کنید از طریق وبسایت وارد شوید. مشکل ورود به صفحۀ اینستاگرام به‌راحتی حل می‌شود.

چند بار می‌­توانید صفحۀ اینستاگرام خودمان را دی اکتیو کنیم؟

اینستاگرام به شما اجازه می‌­دهد که تنها یک بار در هفته (7 روز) صفحۀ خود را غیرفعال کنید.

چگونه اکانت اینستاگرام را برای همیشه حذف کنیم؟

اگر صفحۀ خود را پاک کنید، تمام عکس، فیلم و اطلاعات شما هم پاک خواهد شد. شاید دل‌تان بخواهد که قبل از پاک کردن اکانت اینستاگرام‌تان وارد صفحه‌­تان شوید و یک کپی از عکس‌­ها و اطلاعات‌تان تهیه کنید، چون با پاک کردن صفحه­، همه چیز از بین می­‌رود و بازگرداندن اطلاعات هم غیرممکن خواهد بود.

اگر می‌خواهید که صفحۀ اینستاگرام خود را پاک کنید باید بدانید که پس از پاک کردن آن دیگر نمی‌­توانید همان نام کاربری‌ای که داشتید را انتخاب کنید؛ حتی خودتان هم قادر نخواهید بود همان نام کاربری را برروی پیج بعدی خود بگذارید. شما همچنین دیگر اجازه ندارید از ایمیل صفحۀ قبلی خود برای ساخت صفحه­‌ای جدید استفاده کنید. البته قبل از پاک کردن صفحه می­‌توانید وارد اطلاعات پروفایل شوید و تمام اطلاعات ثبت شده از جمله ایمیل خود را پاک کنید یا آن را تغییر دهید.

مراحل پاک کردن اکانت اینستاگرام از طریق مرورگر وب

برای پاک کردن دائمی صفحۀ خود از طریق وبسایت باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • از طریق مرورگر تلفن همراه یا کامپیوترتان وارد وبسایت اینستاگرام شوید.
  • نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید.
  • بروی این لینک کلیک کنید.
  • در صفحۀ باز شده، ابتدا باید دلیل پاک کردن صفحۀ خود را از بین گزینه‌­ها انتخاب کنید. (1)
  • بعد از انتخاب دلیل، رمز عبور خود را در جایگاه پایینی وارد کنید. (2)
  • در نهایت برروی گزینۀ Delete [Account Name] در پایین صفحه کلیک کنید. (3)

مراحل پاک کردن اکانت اینستاگرام از طریق اپلیکیشن اینستاگرام

مراحل پاک کردن صفحۀ اینستاگرام از طریق اپلیکیشن:

  • وارد برنامۀ اینستاگرام شوید و به پروفایل خود بروید.
  • در بالای صفحه سمت راست، گزینه‌­ای به شکل سه خط مشاهده می‌­کنید. برروی آن بزنید و سپس بر اولین گزینه یعنی setting کلیک کنید.
  • در بین بخش­‌های موجود، به بخش help وارد شوید.

  • بر help center کلیک کنید.
  • در صفحه­‌ای که برای شما باز می­‌شود، وارد manage your account شوید.
  • در بالای صفحه، جایگاهی برای جستجو وجود دارد که باید عبارت delete your account را تایپ کنید و واردش شوید.

  • برروی دومین گزینه یعنی ?how do I delete my Instagram account کلیک کنید.
  • برروی گزینۀ آبی رنگ delete your account کلیک کنید.
  • در صفحۀ باز شده، باید دلیل خود را از پاک کردن صفحه­ در بین گزینه­‌ها انتخاب کنید.
  • رمز عبور خود را وارد کنید و دوباره برروی گزینۀ delete [username] کلیک کنید.

بعد از انجام این­ مراحل یک ماه طول می­‌کشد تا اینستاگرام صفحۀ شما را به طور کامل پاک کند و تا آن زمان صفحه­­‌تان از عموم پنهان خواهد بود. نام کاربری شما پس از پاک کردن ابتدا به Instagrammer تغییر می­‌کند و سپس به کلی پاک می‌­شود.

Instagrammer چیست؟

ممکن است بعضی مواقع به دنبال نام کاربری یکی از دوستان‌تان در اینستاگرام بگردید اما متوجه شوید که نام کاربری او به Instagrammer تغییر کرده است؛ پیام­‌ها پاک شده و وقتی به صفحه­‌اش وارد می­‌شوید، چیزی نمی‌­توانید ببنید. هر کسی که صفحۀ خود را به‌صورت موقت غیرفعال یا بصورت دائمی پاک کند، نام کاربری او به Instagrammer تغییر می­‌کند. اگر صفحه‌ای­ غیرفعال شده باشد، ممکن است فالوئر (دنبال کننده) و فالویینگ­ (دنبال شونده)هایش مشخص باشند، اما پست­هایش را نمی‌توانید ببنید؛ و اگر صفحه بصورت دائمی پاک شده باشد، هیچ چیزی مشخص نیست، نه فالوویینگ و فالوئر و نه پست­‌هایش.

در آخر…

ما سعی داشتیم در این مقاله، شما را با مراحل پاک کردن و غیرفعال کردن صفحۀ اینستاگرام آشنا کنیم. یادتان باشد که اگر صفحۀ خود را غیرفعال کردید، می­‌توانید دوباره بعد از مدتی آن را فعال کنید اما اگر صفحۀ خود را پاک کنید، همۀ اطلاعات شما پاک خواهد شد و برگرداندن اطلاعات و خود صفحه غیرممکن است.

اگر خواستید روزی اکانت اینستاگرام بسازید، می‌توانید مراحلش را از طریق مطلب چگونه اکانت اینستاگرام بسازیم از آکادمی کاپریلا دنبال کنید. سوال‌های خود را در بخش نظرات از ما بپرسید.

اگر این مطلب برای شما مفید بوده است، آموزش‌ها و مطالب زیر نیز به شما پیشنهاد می‌شوند:

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

نظر شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برچسب‌ها